Všetci milovníci zvierat a majitelia zvieracích maznáčikov vedia, aké ťažké je nájsť vhodnú destináciu pre perfektnú letnú dovolenku, kde si môžete spolu so svojimi štvornohými priateľmi užívať leto. Pokiaľ ide o Chorvátska, sme si istí, že výberom Istrie a Kvarneru, neurobíte chybu. Konkrétne ide o dva regióny na Jadrane s najväčším počtom pláží pre psy. Okrem pláží sa tu nachádzajú aj rôzne typy ubytovania, kde sa môžete bezstarostne u ubytovať so svojim maznáčikom.

Nižšie uvádzame 5 najlepších pláží pre psov v rôznych miestach regiónu Istria a Kvarner.

1. Redagara

Na ostrove Krk, neďaleko rovnomenného mesta, sa nachádza kamienková pláž Redagar. Táto pláž nesie označenie oficiálnej pláže pre psov. Nachádza sa v pokojnej a odľahlej zátoke a je preto ideálnym miestom pre relaxáciu a potešenie vášho domáceho maznáčika. Bujná vegetácia vytvára prirodzený tieň, kde môžete uniknúť počas veľkého tepla. ČÍTAŤ ĎALEJ »

Redagara
Redagara

2. Podvorska

Pláž Podvorska sa nachádza v Crikvenici a je skutočným rajom pre milovníkov domácich miláčikov. Je to jedna z najlepšie vybavených pláží pre psy na Jadrane. Ak sa chcete skryť pred slnkom, na pláži sa nachádzajú aj baldachýny, tiež sprchy, lavičky a odpadkové koše s prislušnými sáčkami. ČÍTAŤ ĎALEJ »

Podvorska

3. Brajdica

Pláž Brajdica sa nachádza v časti Pećine neďaleko centra mesta Rijeka. Táto kamienková pláž je vybavená odpadovým košom, lavičkami a tečúcou vodou. Na pláži sa nachádzajú sprchy, ktoré pomáhajú zmyť soľ z vašich domácich miláčikov. Okolo pláže je plot, takže sa po nej vaši psi môžu bezpečne pohybovať. ČÍTAŤ ĎALEJ »

Brajdica
Brajdica

4. Stupice

Pláž Stupice sa nachádza v rovnomennom kempe na samom konci Istrijského polostrova v Premanture. Hlavne kamienková, ale z časti skalnatá, okrem pre domácich miláčikov, je pláž ideálna pre všetkých aktívnych rekreantov. Zatiaľ čo sa váš maznáčik zabáva v mori, môžete vyskúšať niektoré z morských športov alebo si zahrať tenis. ČÍTAŤ ĎALEJ »

Stupice

5. Kantrida

Pláž Kantrida je prvou zriadenou plážou pre psy v Rijeke. Nachádza sa na nábreží východne od pomocného futbalového štadióna Kantrida. Okrem časti na opaľovanie a prístupu k moru je táto pláž vybavená sprchou a gumovou hadicou pre ľahšie umývanie domácich miláčikov. ČÍTAŤ ĎALEJ »

Kantrida

Aby vás nič neprekvapilo, odporúčame skontrolovať dostupný obsah na pláží pred kúpaním so psom a upravíte čas strávený na pláži pre vášho domáceho maznáčika. Nezabudnite, že musíte chrániť svojho psa pred slnkom, osprchovať ho od soli a vysušiť ho pred odchodom domov. Taktiež mu vezmite so sebou aj jeho obľúbenú hračku, aby sa mohol pohrať, misku na vodu a niečo na jedenie.