Po príbehu nádherných skrytých zálivov na ostrove Hvar, je na čase predstaviť čaro najväčšieho dalmátskeho ostrova Brač a tiež možnosti robinzonskej dovolenke na tomto ostrove.

Na samom začiatku tohto príbehu je nevyhnutné spomenúť miesto Bol a pláž Zlatni rat, vďaka ktorej je ostrov Brač nejpoznatelnější. Mesto Bol je skutočnou turistickou oázou, ktorú každý rok navštevuje rastúci počet hostí. Je ideálnym miestom pre tých, ktorí milujú morské aktivity, históriu a kultúru, prírodné krásy, ale aj tých, ktorí hľadajú nočnú zábavu.K ostatným známym a obľúbeným mestám na ostrove Brač patrí určite Supetar, Sumartin, Sutivan, Pucisca a Povlja.

Bol
Zlatni rat

Poďme na druhú stranu ostrova kde zažijete nekaždodenní spôsob života, ďaleko od davu a hluku veľkého mesta. Pustíme sa do pravej oázy pokoja, ticha a prírodných krás. Nedostatok moderných technológií, množstvo jedla a nápojov, rovnako ako akékoľvek bohatstvo, ktoré dnes máme, nahradí čerstvý vzduch, krištáľovo čisté more, cvrlikanie vtákovi, a krásna prírodná krajina.

Ostrov Brač skrýva rad zátok pre ozajstnú relaxáciu duše a tela. Tento typ dovolenky môžete hľadať v zátokách Žukovik, Puntica, Planik, Puntinak, Studena, Žirje, Kupinova a Lovrecina. Po dovolenke v jednej z týchto zátok, určite sa zamyslíte nad tým, čo sú vlastne skutočné dobrodenie života?

Kupinova
Lovrećina
Podražišće
Žirje
Studena
Žukovik

Zabudnite na každodenný život, prenajmite si dom v jednej z zátok a zažite nezabudnuteľný zážitok.