Oddýchnite si od hluku a davu mesta s blízkymi na plážach v Rogoznici.

V Rogoznici sa nachádza množstvo krásne upravených pláží. Väčšina z nich je kamienkových a nachádza sa hneď vedľa mestečka a preto sú ideálne pre rodiny s deťmi. Pre milovníkov pokoja, ticha a súkromia sa tu nájde pár skrytých zátok, kde si budete môcť vychutnať krištáľovo čisté more a prírodné skalnaté pláže.

Stivašnica

Existuje niekoľko kamienkových pláží na rôznych stranách ostrovčeku Rogoznica, takže ak vás vlny, vietor alebo nedostatok slnka vyženie z jednej pláže, môžete nájsť pokoj na jednej z ostatných pláží.

Rogoznica

Na idylickom ostrovčeku v Rogoznici sa môžete okúpať na jednej z následujúcich pláži:

Pláž Račice – kamienková časť tejto pláže je obľúbenou voľbou pre rodiny s deťmi kvôli postupnému vstupu do mora, zatiaľ čo betónová časť je ideálna pre každého, kto si chce vychutnať slnko. Na tejto pláži nie je žiadny prirodzený tieň, tak sa nezabudnite chrániť pred slnkom opaľovacími prípravkami alebo si môžete priniesť slnečník. Ak pôjdete ďalej na sever, nájdete ideálny kútik pre romantickú dovolenku vo dvojici. ČÍTAŤ ĎALEJ »

Račice

Pláž Gornji Muli – táto skalnatá pláž je čiastočne betónová, aby vám opaľovanie bolo čo najpohodlnejšie. Nachádza sa neďaleko od centra mesta Rogoznica a v blízkosti pláže sa nachádza taverna, kde môžete ochutnať niektoré z miestnych špecialít, ako je chobotnica pod peknou alebo grilovaná ryba. V jednej z neďalekých pizzérií si vždy môžete vychutnať lahodnú pizzu a dopriať si osviežujúci nápoj alebo kávu v plážovom bare. ČÍTAŤ ĎALEJ »

Gornji Muli

Ak sa rozhodnete zaplávať si v miestach neďaleko Rogoznice, určite vám odporúčame navštíviť jednu z týchto pláží:

Kanica pláž – táto kamienková pláž sa nachádza v destinácií Kanica neďaleko od Rogoznice. Je ideálna pre pokojnú dovolenku bez veľkého množstva obsahu ,,dobije vám baterky,, a poskytne vám úplnú relaxáciu. Kvôli plytkému a postupnému vstupu do mora, je vhodná pre menšie deti a horších plavcov. V blízkosti pláže sa nachádza kaviareň, kde si môžete chvíľku odpočinúť od slnka s nápojom alebo kávou. ČÍTAŤ ĎALEJ »

Kanica

Pláž Mezaroca – 11 km od Rogoznice sa nachádza Ražanj, neďaleko centra mesta aj pláž Mezaroca. Táto krásna kamienková pláž s betónovými doskami je vhodná pre bezstarostnú rodinnú dovolenku. Neexistuje žiadne ďalšie vybavenie na pláži, takže nezabudnite si priniesť slnečné okuliare, klobúk alebo čiapku, vodu, uteráky a slnečné okuliare. Môžete tiež navštíviť miestny trh, kde si môžete kúpiť domáce sezónne ovocie, ideálne na plážové občerstvenie. ČÍTAŤ ĎALEJ »

Mezaroca

Pláž Varoš – hlavná pláž v meste Ražanj je jediná plne kamienková pláž. Kvôli drobnému štrku s postupným vstupom do mora a prírodnému tieňu je vhodná pre pokojnú a relaxačnú dovolenku pre rodiny s malými deťmi. Pláž je ľahko dostupná, ale bez veľkého obsahu a ľudí, takže je ideálna pre každého, kto chce pokoj, bez davov, ale v blízkosti mesta. ČÍTAŤ ĎALEJ »

Varoš

Pláž Stupin Čeline – táto krásna kamienková pláž sa nachádza v malej turistickej dedinke Podglavica, 2 km od Rogoznice. Vzhľadom na plytké more, ďalej od lodí s toboganom je táto pláž obľúbená pre rodiny s deťmi. Okrem toho je tu mnoho dovolenkových domov a apartmánov priamo na pláži. Okrem detí, na pláži si aj dospelí môžu vychutnať potápanie v mori. ČÍTAŤ ĎALEJ »

Stupin Čeline