Cikkünkben öt  egyszerű tanácsot olvashat egészsége megőrzése érdekében.  Ezekkel az apró javaslatokkal  könnyebbé teheti  mindennapjait.

1.    Felkeléskor nyújtozzon
Ne feledje, amikor reggel megszólal az ébresztő, ne keljen fel azonnal, hanem pár percig nyútozkodjon! Vérkeringése  felfrissül, az agy több oxigént kap és így automatikusan jobban fogja érezni magát.

2.    Reggeli előtt igyon vizet
A hosszú alvást követően a szervezetnek nemcsak ételre, hanem  folyadákra is szüksége van. Ezért  a felkelést követően igyon  éhgyomorra  pár pohár vizet.

3.    „Reggelizz úgy, mint egy király!“ – tartja a mondás, és a táplálkozástudósok valóban egyetértenek abban, hogy a reggeli a nap fontos étkezése.
Egy  tápláló reggeli, a délelőtti fizikai és szellemi tevékenységekhez szükséges energia biztosításával fokozza a napi  teljesítményt.

4.    Reggeli torna
A reggeli testedzés olyan, mint egy élékíntő kávé. Csupán 10 perc bemelegítő gyakorlat  elegendő! A reggeli testedzés olyan, mint egy élékíntő kávé. Végezzen pár guggolást vagy 10 felülést .

5.    Mondjon nemet a második  kávéra
Az extra koffein megnövelheti  a pulzusszámot, idegesebbé válhatunk  tőle, ezért helyette  reggelente igyon gyógyteát vagy  zöld teát, ami szintén tartalmaz természetes  koffeint, igaz, kevesebbet és enyhébb hatású a kávénál, de a serkentő hatás tovább is tart.

 

 

Ana