Az adriai tengerpart tele van szebbnél szebb strandokkal. Akik a csendet kedvelik, azoknak inkább az eldugott helyeken lévő strandokat ajánljuk, de akik aktív pihenésre vágynak, azok is megtalálhatják a számukra megfelelőt és akár a nyüzsgő éjszakai életet is élvezhetik. Amennyiben a nyarat olyan strandon szeretnék eltölteni, ahol a szórakozás sosem áll meg, akkor az alábbi strandokat ajánljuk Önöknek:

Zrce strand, Novalja ( Pag sziget)

A Pag-szigeten található homokos Zrce Novalja közelében található. Rendezettsége és természeti szépsége miatt kék zászlós stranddá nyilvánították. A strandon élvezhetik a strandröplabda, a jetski vagy a vízicsúzda örömeit. A Zrce strand nagyon közkedvelt a fiatalok körében, mert itt a szórakozás sosem áll meg! Az Aquarius és Papaya a két legjobban felkapott klub a strandon, melyek a leghíresebb DJ-nek biztosítanak fellépési lehetőséget. (Swedish House Mafia, Tiesto, Niki Belucci, David Morales,….).

A Bacvice-i Strand, Split

A Bacvicei-i strand gyakran látogatott homokos strandja miatt Splitben, mely a belvárosban, a Diokleciánusz palota közelében található. Minőségi szolgáltatásainak köszönhetően kék zászlóval kitüntetett. Az év bármely szakaszában találhatnak fürdőzőt vagy éppen „picigina“-t játszó embert. ( helyi labda játék) Az est folyamán számos, a környéken található klubbot látogathatnak meg. (Tropic Club Equador, O’Hara,…). A Bacvice strandon nyaranta különféle fesztiválokat szerveznek ismert DJ-kel; múlt évben az Enter fesztivál, idén a Bacvice Beach Fesztivál kerül megrendezésre.

Makarska strandjai

A fenyő erdők és a természetes homokos strandok számos turistát csábítanak Makarskára. Ha egy koktél és kellemes zene társaságában szeretnének lazítani, akkor látogassák meg a Bounty Beach bárt, vagy ha egy reggelig tartó szórakozásra vágynak egy DJ zenéjére rázva, akkor a Beach Bar Buba-t ajánljuk. A központ közel található, ahol sétálhatnak vagy akár be is térhetnek a Petar Pan, Grotto i Deep klubokba is.

Makarska plaža

Makarska plaža

Pudarica strand, Barbat, Rab sziget

Rab szigete számos homokos strandot rejt, ezek közül is a leglátogatottabb Pudarica, Barbathoz közel. Kitűnik tiszta vízével, partját fenyőerdő övezi, melynek zártsága ideális a gyerekes családoknak. A sport tevékenységek közül lehetőség van strand röplabdázni,teniszezni, „picigint“ játszani,…. A strand napközben nyugodt atmoszférájú, de ahogy közeledik az éjszaka kedvelt találkozó pontjává válik a fiataloknak. Rabon a Santos klub a legrégebbi strand klub, ami minden este különböző programokat kínál; a DJ vendégszerepléstől, koncerteken, divat bemutatókon keresztül a különböző tematikus estékig.

Hvar, Hvar sziget

Az egyik legismertebb strandja Hvarnak a Hula Hula strand. Hvar város nyugati részén található ( 15 perc sétára a központól). Lazíthatnak egy koktél társaságában fekvő ágyakon a tenger mellett vagy élvezhetik a környező bárok és éttermek étel kínálatát. A Hula Hula strand híres az after beach dzsemburikról, melyek 17 óra után kezdődnek és napnyugtáig tartanak.

Hvar Hulla Hulla

Hangar strand, Vodice

A legvonzóbb strand Vodice-ben a Hangar strand. Ideális gyermekes családok részére, mert különböző programokat kínálnak; gyerek vasút, vízicsúzda, ugrálóház, játszótér a homokban, stb… A fiatalok körében is felkapott, mert a Hookah beach bárban rendszeresen tartanak after beach dzsemburikat pl. Studio 54, hab és tecno partit vagy híres DJ-k lépnek föl.

Vodice Hangar

Banje strand, Dubrovnik

Az éjszakai élet egyik kedvelt helye a Banje strand Dubrovnikban. Egyedülálló, mert pihenőágyakon élvezhetjük koktéljainkat míg Dubrovnik óvárosa tárul elénk. A strandon lehetőség van sport illetve egyéb szórakozási lehetőségekre, mint például: strand röpi, homok foci, vízilabda, vízibicikli kölcsönzés, jetski, siklóernyőzés, ejtőernyőzés stb. Estére a kellemes és pihentető környezet átváltozik szabadtéri szórakozóhellyé a világszerte híres elektromos zenészeknek köszönhetően.

Banje Dubrovnik

Banje Dubrovnik