Utazás gyerekekkel és online iskola, munka számítógépen keresztül

A technológia fejlődése lehetővé tette, hogy a gazdaság bizonyos részlegeinek alkalmazottai az irodán kívülről végezhessék munkájukat. A vírus miatt bekövetkezett változások csak felgyorsították ezt a diszlokációs/áthelyeződési folyamatot, s egyúttal kiterjedt az oktatásra is. Egy ilyen tendencia, bár lehet, hogy még nem vagyunk teljesen hozzászokva, valójában lehetővé teszi számunkra a tartózkodási hely változtatását.

Digitális nomádok Horvátországban

Ha már otthonról dolgozhatunk, kiválaszthatunk egy különleges helyet, ahol időt szeretnénk tölteni, például egy házat a természetben, esetleg tengerre néző kilátással.

Lakjon, dolgozzon és iskoláztassa gyerekeit egy gyönyörű házban a horvátországi tengerparton.

Az úgynevezett családos nomádok növekvő számának tendenciája megerősíti, hogy az egyének felismerték az ilyen típusú munka és iskoláztatás előnyeit. Elsősorban gyermekes házaspárokról van szó, akik a világ eseményei által ösztönözve ideális lakóhelyet keresnek.

Online iskola Horvátországban - hosszútávú bérlés

A családos nomádok inkább a csendesebb helyeken lévő szálláshelyeket részesítik előnyben, amelyek továbbra is jó összeköttetésben vannak a városközpontokkal, az összes alapvető szolgáltatás (üzletek, orvosi ellátás stb.) elérhetősége miatt, ugyanakkor egy bizonyos intimitást szeretnének élvezni, melyet a csendesebb helyeken található házak és azok udvara nyújtanak számukra.

Szállásajánlat családos nomádok számára – munkaszoba Önnek és tágas játszóterület a gyerekeknek az udvaron

Szállásajánlat családos nomádok számára Horvátországban - játszótér gyerekeknek

Szerencsére Horvátország bővelkedik ilyen lehetőségekben, akár szigeteken, akár kisebb tengerparti helyeken, vagy akár a horvát hátországban is. Ön dolgozik, egy stabil internetkapcsolat segítségével egy elkülönített helyiségben, amely ösztönzi munkáját és kreativitását, miközben a gyerekek az udvaron játszanak, később pedig az egész család együtt mehet sétálni a természetbe vagy akár fürödni.

Élet a családdal Horvátországban - hosszabb távú ház- és apartmanbérlés

Az ilyen típusú szálláshelyek korszerűen felszereltek, a szállás és a közüzemi szolgáltatások ára, valamint az összes többi szolgáltatás ára jelentősen alacsonyabb Horvátországban az európai átlaghoz képest, így ugyanazért az összegért itt sokkal többet kaphat.

Szállásajánlat digitális nomádok és gyerekes családos nomádok számára, akik online tanulnak

Mindazok számára, akik családdal érkeznek, az Adriagate kiemelte a legjobb házakat, amelyek kis városi területeken találhatóak (szigeteken, tengerparton, de a hátországi részen is). Minden szálláshely kiváló internetkapcsolattal, minőségi íróasztallal, fűtéssel rendelkezik, és nagyon jó összeköttetése van az ország többi részével, repülőterekkel, valamint minden alapvető szolgáltatás is elérhető (egészségügyi ellátás, bárok, éttermek, üzletek).

Szépen berendezett szálláshely digitális nomádok számára Dalmáciában és Isztrián Kialakított dolgozószoba a digitális nomádok számára Horvátországban

Egyedülállók vagy párok számára a házakon kívül számos apartman is található kínálatunkban különböző helyeken.

„Zárszóul hadd idézzünk egy mondást: az élet olyan, mint az autó. Ha az autót egész életében a garázsban vigyázgatod, annak nincs sok haszna. Épp ezért nyisd ki a garázs ajtaját és indulj útnak, Horvátországba 😊 .”

Amennyiben Önök családos nomádok, esetleg azok szeretnének lenni vagy egyszerűen csak szeretnének hosszabb időre elutazni, tekintsék meg kínálatunkat!

Digitális nomádok - hosszabb családi utazások

Tekintse meg

Ivan K.