Horvátország szigetekkel, történelmi városokkal és festői természeti szépségekkel teli tengerpartjával hihetetlen lehetőségeket kínál a romantikus utazáshoz.

Ezért az alábbiakban több olyan úti célt mutatunk be, amelyeket érdemes felfedezniük a pároknak, hogy megerősítsék kapcsolatukat és felejthetetlen pillanatokat szerezzenek:

1. Rovinj

Ez a varázslatos isztriai város szűk utcáival, hangulatos tereivel és festői tengerpartjával mesebeli romantikus légkört kínál. Látogassa meg a Szent Eufémia templomot, és sétáljon végig az utcák labirintusán, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. Egy séta Rovinj bájos utcáin még különlegesebb lesz kedvesével.

Szállásajánlat Rovinjba »

2. A Plitvicei-tavak

Hrvatske delicije

A Plitvicei-tavak Nemzeti Park hihetetlen természeti környezetet kínál tavakkal, vízesésekkel és buja erdőkkel. Egy romantikus séta a fa ösvényeken a természet e csodáján keresztül meghitt pillanatokat fog nyújtani. A Plitvicei 16 tó egyikén gyakori látvány az ajánlatkérés, és a méretét tekintve minden pár talál egy zugot, ahol egyedül lehet.

Szállásajánlat a Plitvicei tavak közelében »

3. Dubrovnik

Rent-a-car

Az Adria gyöngyszemének nevezett Dubrovnik középkori falaival, hangulatos kávézóival és gyönyörű tengeri kilátásaival tökéletes környezetet teremt a romantikus pillanatokhoz. A Srđ felőli kilátás Dubrovnik felé, vagy egy séta a közeli Lokrum szigeten meggyőzi Önt arról, hogy Cersei királynő is miért szeretett bele ebbe a városba.

Szállásajánlat a Dubrovnik közelében »

4. Galešnjak sziget

A „Szerelem szigeteként” is ismert, a Pašman-csatornában található, felkelti a figyelmet különleges szívformájával, amely jól látható a levegőből, így a romantika és a szerelem szimbóluma. Bár Galešnjak sziget kicsi és lakatlan, kivételes domborzata igen érdekes a turisták, szerelmespárok és a természeti szépségek szerelmesei számára. Ez a természeti gyöngyszem egyedülálló látványosság, amely romantikus szimbolikájával megragadja a látogatók szívét az Adriai-tenger partján.

Ponuka ubytovania v Biograde »

5. Abbázia

Ez az elegáns Kvarner üdülőváros tengerparti sétányokkal, gyönyörű parkokkal és luxusszállodákkal várja vendégeit. Abbázia ideális hely a páros pihenésre. Mondhatni terápiás hatású a Lungo Mare sétány, hiszen garantált a kikapcsolódás csodálatos kilátással. A város  felismerhető szimbóluma – a  Leány sirállyal készségesen pózol minden mellette fotózkodó párnak, és mem ritka az Abbáziában házasodni vágyó se.

Szállásajánlat Abbáziában »

6. Zadar

Amikor a nap a horizont felé süllyed, Zadar felett az eget rózsaszín, narancssárga és lila árnyalatok árasztják el. A Nap Köszöntése, a nap mozgására reagáló fényinstalláció lenyűgöző fényjátékokat hoz létre, tovább fokozva a hangulatot. A Tengeri orgona, egy zenei installáció, amely a hullámok mozgásával dallamos hangokat hoz létre, még jobban felerősíti a romantikus érzéseket.

A part mentén párok osztoznak a pillanat csendjében és szépségében, ahogy a nap eltűnik a horizont mögött. A zadari naplemente nemcsak természeti látványosság; ez egy olyan élmény, amely érzelmeket ébreszt, és a szerelem és a romantika felejthetetlen pillanatait teremti meg.

Szállásajánlat Zadarban »

Ezekre a úticélokra tett látogatás lehetőséget biztosít a pároknak közös felfedezésre, romantikus sétákra és felejthetetlen pillanatokra csodálatos környezetben.