Biztosak vagyunk benne, hogy ez a cím felkeltette az érdeklődésedet…

Ha érdekel, hogy pontosan mivel jutalmazzuk vendégeinket, és mit kaphatsz, olvass tovább! 😉

A hagyomány folytatódik…

Az Adriagate minden évben igyekszik valamilyen módon megtéríteni vendégei hűségét. nyári szezon végén kollégáink fellélegeznek egy kicsit, és elkezdik olvasni a vendégeink által az év során írt véleményeket.

Meggyőző azonban, hogy több pozitív visszajelzés érkezett, nemcsak a horvát természeti szépségekről és látnivalókról, hanem olyanokról is, amelyektől gyakran elpirulunk és bérlőinket is. Mindez a rengeteg dicséretnek és kedves szónak köszönhető, aminek nem tudunk ellenállni, így a bizalom és a kedves szavak ajándékáért cserébe – egy ingyenes nyaralást adunk!

Ingyenes nyaralás Horvátországban?

Igen, jól olvastad…

Munkánkról, a szállásadó vendéglátásáról a legszebb értékelést választunk, a szerzőjét pedig szállással jutalmazzuk kínálatunkból egy vonzó desztinációban!

Idén a szerencsés nyertesnek a Trogir központjától mindössze 800 méterre található Rizza apartman ad otthont!

Apartment Rizza, Trogir

A szerencsés nyertes pedig…

Idén Peter Marček úr mellett döntöttünk, aki ezt írta Adriagate nyaralásukról:

Winner announcement
A tartózkodás felülmúlta a várakozásokat. Varázslatos környezet, remek idő, színvonalas, kényelmes szállás, felszereltség a szükséges színvonalon. Csodálatos tulajdonos. Feltűnő, de mindig szolgálatkész. A „Nincs probléma” sor varázslatos volt tőle. És komolyan, problémamentes tartózkodásunk volt. Köszönjük, hogy csodálatos, felejthetetlen tartózkodást biztosított számunkra a tenger mellett.

Tisztelt Reinhold! Mi is köszönjük, hogy épp minket választott!

A többieknek – több sikert legközelebb! Mert ha az Adriagate-et választsz, mindig kapsz valamit cserébe. 😉