Kérjük alaposan olvassa el alábbi  összeállításunkat. Biztosan segíteni fogja döntését, hogy időben foglaljon szállást a következő évre.

1. Válasszon a legjobb szállások közül – széles szálláskínálat

Korai szállásfoglalás esetén az Ön elképzelésének leginkább megfelelő, a rendelkezésre álló széles szálláskínálatból tud választani.  Az év elején már „elkelnek” a legjobb szállások, mint például a tengerparti apartmanok vagy házak kiemelt üdülőhelyeken.  Ezért ajánljuk, hogy ha már  tudja a nyaralás időpontját, akkor időben válasszon szállást ajánlatunkból Önnek és családjának.

2. First minute kedvezmények

Az Adriagate  üzletpolitikája lehetőséget biztosít arra, hogy azok az utasok, akik korábban  foglalnak szállást,  first minute kedvezményben részesüljenek.  A kedvezmény mértéke 5-15% lehet. >> First minute ajánlatunk
Megjegyzés: Csak azon szállások foglalhatók first minute kedvezménnyel, ahol a szállásleírás végén szerepel a „ First minute”  felirat.

3. Ajándék utalvány

Év eleji foglalás esetén utasaink 50-150 euró kedvezmény igénybevételére jogosultak (az igénybevétel szabályzata szerint). Vegye figyelembe hogy  az adott év decemberéig érdemes  foglalni, mert  a meghatározott  ajándék utalvány eddig használható fel teljes értékben.

4. 30% megfizetésével már biztosított nyaralása

Foglaláskor elég a szállás teljes összegének 30%-át kifizetni, megérkezéskor kell csak  a fennmaradót.

5. A várakozás élménye

Korai foglaláskor már a téli időszakban pozitívan, várakozva  gondolhat az elkövetkező nyaralás élményére, a napsugár melengető érzésére.  A rendelkezésére álló hónapok alatt elég ideje  marad a nyaralásra való felkészülésre, annak megszervezésére, információk begyűjtésére az adott úti célról stb.