Horvátország sokféle választási lehetőséget kínál, kezdve a strandoktól, az Adrián, a bulikon, a nagyobb városok turistaszezonjának nyüzsgésén, át egészen a kisebb, tipikus helyekig ahol meg lehet érezni az eredeti hangulatot, valamint a hegyekig és erdőkig, és az általuk nyújtott békéig. Pontosan mit lenne érdemes meglátogatni? A választás természetesen nem könnyű.

Ha még mindig azon gondolkodik, melyik úti célt válasszon közelgő nyaralásához, úgy gondoljuk, van néhány javaslatunk.

Pontosabban eláruljuk, hova utaznak leggyakrabban honfitársai!

1. Crikvenica

Crikvenica

Crikvenica Kvarner központi helye, de tökéletes helyszín Selce, Dramalj és Abbázia meglátogatásához. Gasztronómiai kínálat, érdekes környezet, takaros strandok és sétányok a recept, hogy ezen a listán maradjon!

Javasoljuk, hogy tekintse meg szálláskínálatunkat Crikvenica közelében »

2. Lopar

Lopar

Rab városától mindössze 12 kilométerre található a „homokos paradicsom” – Lopar. A több kilométeres homokos strand tökéletes a családdal való nyaraláshoz, és tekintve, hogy Lopar kis szigetekkel van körülvéve (Goli Otok, Sveti Grgur, Lukovac és Školjić), minden nap valami új felfedezésével telik.

Javasoljuk, hogy tekintse meg szálláskínálatunkat Lopar közelében »

3. Vodice

Vodice

Sok vendégünk, főként horvátok kedvenc célpontja ez, számos kisebb település található a közelben, mint például Tribunj és Srima, ahol több nyugalomra lel, mint Vodice valamivel forgalmasabb központjában.

Javasoljuk, hogy tekintse meg szálláskínálatunkat Vodice közelében »

4. Primošten

Primošten

A festői félsziget sétánya a vízpartról szűk utcákon át a szolgáltatásokkal teli strandokhoz vezet. De ami a legjobban örömet okoz, az a közeli Gaj-hegyről nyíló kilátás.

Javasoljuk, hogy tekintse meg szálláskínálatunkat Primošten közelében »

5. Selce

Nem csoda, hogy Selce a vendéglista élén áll, hiszen már 4 alkalommal is Kvarner leggondozottabb turistahelyévé nyilvánították. Megérdemelte a „Kék Virág” díjat is, mint az Adriai-tenger legjobban karbantartott helye!

Javasoljuk, hogy tekintse meg Selc környéki szálláskínálatunkat »

Selce

A felsorolt helyek mellett a magyarok gyakran felkeresik ezeket is:

6. Omiš

7. Rogoznica

8. Dramalj

9. Brela

10. Novi Vinodolski

11. Trogir

12. Duće

13. Zadar

14. Biograd

15. Rovinj

Ha valamelyik úti cél különösen megtetszett, siessen weboldalunkra, és találjon magának szállást, amely felfedi a kiválasztott úti cél minden szépségét!