Lišće je otpalo sa stabala i hladna zima je pred vratima. Topli džemperi, kaputi i čajevi samo su dio rekvizita koji će vas ugrijati. No nisu jedini!

Osmislili smo jedinstven način kako ugrijati vaša srca!! Donosimo neke od najsimpatičnijih slika s vaših ljetovanja u Hrvatskoj.

Odabrali smo više od 100 slika s ljetovanja gostiju Adriagate.com koja će vas nasmijati, raznježiti i svakako ugrijati.

Naši su gosti potvrdili da sa sobom uvijek treba imati fotoaparat jer nikada ne znate gdje i kada će vam se ukazati prilika za savršenu fotografiju. To najbolje znaju sudionici fotogalerije koju samo vam pripremili.

Samo se sjetite obiteljskih fotografija s ljetovanja koje vas i godinama kasnije još razveseljavaju i nasmijavaju. Ponekad su baš te spontane slike najsvjetliji trenuci ljetovanja kojeg ste proveli s vašim roditeljima, s vašom nestašnom djecom ili otkačenim prijateljima…. Primjere takvih savršenih radova možete pronaći u fotogaleriji.

Svi smo se našli u situaciji da želimo trajno zabilježiti neki događaj kojem smo prisustvovali ili mjesto koje smo posjetili.

Nadamo se da ste uživali u ovoj toploj galeriji slika te da ćete biti spremni s nama podijeliti svoje doživljaje. Uskoroooo!!!