Sigurni smo da vas je ovaj naslov zaintrigirao…

Ako vas zanima čime točno nagrađujemo naše goste i što biste mogli dobiti i vi, nastavite čitati! 😉

Tradicija se nastavlja…

Adriagate se trudi svake godine na neki način uzvratiti za lojalnost svojim gostima. Kada završi ljetna sezona, naši kolege pomalo odahnu i krenu čitati komentare koje su nam gosti ostavljali tokom čitave godine.

Naravno, prihvaćamo i konstruktivne kritike i raduje nas što se neki potrude kako bi naše poslovanje učinili boljim i kvalitetnijim. No, uvjerljivo je više pozitivnih komentara, koji osim prirodnih ljepota i znamenitosti u Hrvatskoj, često znaju postići da se i nama i našim iznajmljivačima zarumene obrazi.

Sve zbog puno pohvala i lijepih riječi kojima ne možemo odoljeti, pa zauzvrat za poklonjeno povjerenje i lijepu riječ dajemo – besplatan odmor!

Besplatan odmor u Hrvatskoj?

Da, dobro ste pročitali…

Biramo najbolju recenziju na naš rad, gostoprimstvo iznajmljivača i onaj najbolji nagradimo smještajem iz naše ponude u atraktivnoj destinaciji!

Ove će godine sretnike ugostiti apartman Rizza koji se nalazi samo 800 metara od centra Trogira!

Apartment Rizza, Trogir

Sretni dobitnik je…

Ove godine odlučili smo se za gospodina Peter Marček koji je za Adriagate odmor napisao:

Winner announcement
Boravak je premašio očekivanja. Čarobno okruženje, odlično vrijeme, smještaj standardan, ugodan, opremljenost na potrebnoj razini. Predivan vlasnik. Nenametljiv, ali uvijek spreman poslužiti. Rečenica "Nema problema" bila je čarobna od nje. I ozbiljno, imali smo boravak bez problema. Hvala vam što ste nam omogućili prekrasan, nezaboravan boravak uz more.

Dragi Peter, hvala što ste i vi odabrali baš nas!

Ostalima – više sreće drugi put! Jer kada birate Adriagate, uvijek dobijete nešto zauzvrat. 😉