Hrvatska je zemlja različitosti izbora, od plaža, Jadrana, tuluma, vreve turističke sezone u većim radovima, manjih tipičnih mjesta u kojima možete osjetiti izvorni duh, do planina, šuma i mira koji vam pružaju. Što točno posjetiti? Izbor sigurno nije lak.

Ako se još uvijek premišljate oko izbora destinacije u kojoj ćete provesti nadolazeći odmor, mislimo da imamo nekoliko prijedloga.

Točnije, otkrit ćemo vam gdje najčešće putuju vaši sunarodnjaci!

1. Vodice

Vodice

Omiljena destinacija velikog broja naših gostiju, a ponajviše Hrvata, koja okuplja i više manjih naselja u blizini, kao što su Tribunj i Srima u kojima ćete pronaći mir od nešto užurbanijeg centra Vodica.

Predlažemo da pogledate našu ponudu smještaja u blizini Vodica »

2. Primošten

Primošten

Pitoreskni poluotok čija šetnica vas vodi od rive, uskih uličica i plaža punih sadržaja. No, ono što će vas najviše oduševiti ipak je pogled s obližnjeg brda Gaj.

Predlažemo da pogledate ponudu smještaja u blizini Primoštena »

3. Crikvenica

Crikvenica

Crikvenica je centralno mjesto Kvarnera, ali i savršena lokacija za obilazak Selca, Dramlja i Opatije. Gastronomska ponuda, zanimljiva okolina, uređene plaže i šetnice recept su za ostanak na ovoj listi!

Predlažemo da pogledate ponudu smještaja u blizini Crikvenice »

4. Biograd

Biograd na moru

Stolni grad hrvatskih kraljeva, danas se pak okrunio nazivom – Srce Jadrana, a vi se sami uvjerite zašto je baš Biograd – srce?

Predlažemo da pogledate našu ponudu smještaja u blizini Biograda »

5. Rogoznica

Malo dalmatinsko naselje koje svojim posjetiteljima nudi mir, razonodu i brojne atrakcije. Jedna od najpoznatijih je Zmajevo oko – provjerite što je to i gdje je zmaj?

Predlažemo da pogledate našu ponudu smještaja u blizini Rogoznice »

Rogoznica

Osim prethodno nabrojanih, Hrvati često posjećuju i:

6. Trogir

7. Tribunj

8. Srima

9. Selce (Crikvenica)

10. Lopar (otok Rab)

11. Tkon (otok Pašman)

12. Šibenik

13. Vela Luka (otok Korčula)

14. Duće

15. Stari Grad (otok Hvar)

Ako vam se neka od ovih destinacija posebno svidjela, požuri na našu web-stranicu i pronađi smještaj za sebe koji će ti otkriti sve ljepote odabrane destinacije!