Namestitev ob morju Rogoznica

Namestitev ob obali Rogoznica

Prikaži vse nastanitev ob obali - Rogoznica
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Priporočilo namestitve

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Izberite najboljšo namestitev ob morju, ki jo nudi Rogoznica.

Rogoznica

Apartmaji in hiše ob morju v Rogoznici po dostopnih cenah

Za vaš popoln dopust smo obogatili našo ponudbo z ugodnimi apartmaji in hišami ob morju v Rogoznici. Oglejte si in rezervirajte apartma ob morju v Rogoznici na predelih Crljina ali Stupin Čeline ali pač hišo na predelu Zatoglava ali Zečeva. Sončite se in kopajte na plažah v bližini in uživajte v pogledu iz vaše terase in šumu morja. Spremljajte naše promocijske akcije ter first in last minute popuste ter prihranite tudi do več kot 25%.

Moderna namestitev ob samem morju v Rogoznici

Naši gosti iščejo moderno in lepo urejeno zasebno namestitev ob morju. V Rogoznici na predelu Zatoglava, Kanice in Ražnja lahko najdete prekrasno in moderno urejene hiše in apartmaje, ki se nahajajo na sami plaži. Velike terase s pogledom na morje vas bodo zagotovo osvojile na prvi pogled.

Zanimivosti in atrakcije

Okusite tudi tradicionalne dalmatinske specialitete: ribje jedi, jedi iz morskih sadežev, različne jedi iz žara ali pod peko in podobno. Med letovanjem v namestitvi ob morju v Rogoznici, se sprehodite po starem delu mesta, ki se nahaja na otočku, ki je od 19. stoletja povezan s kopnim. Mesto krasi dolga riva, okrašena s palmami, ozke ulice in kamnite hiše. Cerkvice v mestu so posvečene Mariji, še posebej pa se slavi praznik Marije Kapele, ko se v procesiji po morju ali kopnem sledi podobi Marije.

Ne zamudite tudi druge dogodke kot sta Rogozniška noč in Ribiške noči, kjer se boste zabavali in okušali sveže ribe in domače vino. Če ste željni zabave do jutranjih ur, obiščite klub Admiral v sklopu marine ali klub Aurora v bližini. Rogoznica je tudi ena izmed najlepših in najbolj varnih luk, zato je priljubljena med navtiki. Marina Frapa je moderno urejen kompleks marine s 450 privezi, različno dodatno ponudbo in gostinskimi objekti. Ne pozabite obiskati podvodni bar v sklopu marine. Neobičajen ambient lokala Zmajeva jama vas bo navdušil, saj boste lahko skozi okna opazovali morski svet.

Rezervirajte namestitev ob morju v Rogoznici in si ne pozabite ogledati naravni fenomen Zmajevo oko, s katerim se povezujejo različne legende in zgodbe

To slano jezero zaradi neobičajnih naravnih pojavov včasih spremeni barvo v mlečno zeleno, kar prebivalci imenujejo „bujenje zmaja“. Med vašim letovanjem v namestitvi ob morju v Rogoznici, si vzemite čas in obiščite enega izmed narodnih parkov. Obiščite narodni park Kornati in uživajte v kristalno čistem morju in neokrnjeni naravi. Videli boste otoke, ki so prepleteni s suhozidjem, zgrajenem s človeško roko. Odpeljite se do narodnega parka Krka, kjer se lahko sprehodite po sprehajalnih stezicah in uživate v pogledu na slapove. V delu reke Krke se lahko tudi kopate pod slapovi.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020