Kamnite hiše Pazin

Pazin nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev

Kamnite hiše Pazin – avtentične kamnite hiše

Pazin v ponudbi nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev. Bivanje v kamniti hiši je posebno doživetje, še posebej če je kamen prikazan kot pri stari gradnji, ki so jo uporabljali naši predniki. Lepota kamnitih hiš pričara del zgodovine, ki se skupaj z vrhunsko storitvijo spaja v odlično turistično kombinacijo, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljše kamnite hiše, ki jih nudi Pazin. Poglejte podrobne opise kamnitih hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo kamnito hišo Pazin z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte kamnito hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Kamnite hiše | Priporočilo namestitve Pazin!


Dostopno takoj
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 95 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 11 dni
Kamena kuća Sv. Katarina nalazi se u zelenoj oazi središnje Istre u malome mjestu Sv. Katarina. Uživat će te u mirnoći seoskih kuća, prirode, ali i dr...
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 126 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 10 dni
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 371 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana

Kamnite hiše v centru mesta Pazin

Občutite čare Mediterana z izbiro kamnite hiše v centru mesta Pazin. Podajte se po ozkih ulicah in doživite pridih preteklosti. Na naši spletni strani lahko najdete raznovrstno izbiro kamnitih hiš v centru mesta Pazin in rezervirate idealno kamnito počitniško hišo z družini in prijatelji.

Kamnite hiše s prekrasnim pogledom v Pazin

Izberite kamnite hiše v mestu Pazin, na kateri terasi lahko uživate v čudovitem pogledu in popolnih sončnih zahodih. Ponujamo vam raznovrstno ponudbo kamnitih hiš v Pazin, da bi lahko uživali v dopustu z vašimi najdražjimi.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020