Üdülőházak Primosten

Válasszon legjobb üdülőházaink közül Primosten kínálatából

Szállás közeliben Primosten
Megtekintés térképen Megtekintés térképen
Több  Bezár 

Nézze át üdülőház ajánlatainkat Primosten desztinációban! Gazdag üdülőház kínálatunkból biztos, hogy Ön is megtalálja az elképzelésének leginkább megfelelőt Primosten desztinációban vagy annak közelében. Ne hagyja ki a lehetőséget, és foglaljon üdülőházat már most!


Azonnal foglalható
A Villa Adriana Biloban található, egy kis településen, Primošten közelében. A település gyönyörű strandjairól közismert, és ideális nyaralóhely gyerm...
Befogadó készség:
10 Személy
Ár (-tól): 151407 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit! Üdülőházak széles kínálata - Primosten.

Primosten

Üdülőházak Primosten területén

Legyen része álomnyaralásban egy Primosten területén található üdülőházban, élvezze mindazokat az előnyöket, melyet egy üdülőház nyújt. A honlapunkon megtekintheti a legszebb, Primosten területén található üdülőházak kínálatát. Pihenjen házának teraszán vagy erkélyén, élvezze a lágy szellőt és a gyönyörű kilátást, a forró nyári napok során pedig frissüljön fel a legközelebbi strandon.

Családi üdülőházak Primosten területén

Az Ön minőségi és felejthetetlen családi üdülése érdekében, szálláskínálatunkban összegyűjtöttük azokat az üdülőházakat, melyek Primosten területén találhatóak, és amelyek minden korosztály részére felszereltek mindennel, amire csak szükség lehet az ideális nyári pihenéshez. Foglaljon le egyet a honlapunkon keresztül ezen üdülőházak közü, és legyen része felejthetetlen családi üdülésben.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!