Jedna z najkrajších žien sveta, oscarová  herečka, matka šiestich detí a humanitárna duša s veľkým srdcom Angelina Jolie navštívila Chorvátsko. Súkromný lietadlom priletela na letisko Pleso v Záhrebe, lietadlo priletelo z Paríža, kde sa noc predtým zúčastnila spolu s Bradom Pittom na premiére film u  „V zemi krvi a medu“.

Angelina navštívila Chorvátsko už v minulosti, vtedy poctila svojou návštevou Národný Park Brijuni. Brijuni označila ako raj na zemi, ktorý odporúča všetkým svojim priateľom. Zároveň sa teší na ďalšiu návštevu tohto  „raja“, pretože najväčší zážitok mali jej deti, ktoré si plnými dúškami vychutnávali pobyt v panenskej prírode.

Brad Pitt nesprevádzal Angelinu pri návšteve Chorvátska, ale ona sa vyjadrila, že napriek tomu  má záujem o kúpu nehnuteľnosti v Chorvátsku. Či už sa ich plány premenia na  skutočnosť alebo nie, je to skvelá  prezentácia  Chorvátska vo svete.

Angelina navštívila Chorvátsko už v minulosti, vtedy poctila svojou návštevou Národný Park Brijuni

Okrem Angeliny Chorvátsko navštívili v roku 2011 aj ďalšie hviezdy svetového formátu: princ Harry, Beyonce, Penelope Cruz, Ashley Judd, Matt Dillon, Placido Domingo, Montserrat Caballe, Sebastian Vettel, Anthony Bourdain, Valentino…