Hamarosan itt a Szilveszter és vele együtt az új év. Konfetti, trombita, tüzijáték, tombola…. Ha már meg van a hely, hogy hol töltjük az év utolsó napját, akkor itt az idő, hogy elgondolkozzunk azon, hogy mit fogunk viselni. 

A szilveszteri buli tökéletes alkalom, hogy bevállaljon valami merészebb ruhát és  színesebb sminket. Engedje el fantáziáját és szabadon válogasson az anyagok, a színek és minták közül .

Amennyiben úgy  dönt, hogy egyszínű ruhát fog viselni, pl. egy egyszerű  fekete ruhát, kiegésztítőkkel, szörmével, csipkével stb. igazán elegáns viselet lehet. Néha a részletekben van a lényeg, öltözetünket egy különleges ékszerrel is feldobhatjuk.

A táskát illetően, az idei évben a  kicsi, az úgynevezett  színházi táskát ajánljuk, amihez magas sarkú cipő passzol. Ha nem tudják  egész este viselni, akkor legyen Önöknél  váltócipő.

A smink  erre az alkalomra legyen  erősebb, használjunk fekete szemtust és piros rúzst, műszempillákat, valamint az elkészült sminket szorjuk be csillámporral.