Tribunj

TribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunjTribunj

fler bilder

Stäng

     
 • Share

Turistmål info Tribunj

Tribunj är en typisk dalmatisk stad och hamn på halvön, med sina smala gator och tätt byggda hus, som ligger 4 km väster om Vodice och känd för renaste havet i Adriatiska havet. De lokala invånarna lever huvudsakligen från turism, jordbruk och fiske. Den gamla delen av staden ligger på en ö som är ansluten till fastlandet genom en stenbro. Tribunj grundades av flyktingar från kringliggande byar, och här kan du besöka monument såsom kyrkan St Nicholas, den turkiska fortet Jurjevgrad, resterna av kyrkan Jungfru Maria, etc. Sportentusiaster njuta av tennis, bowling, inomhus fotboll och segling samt dykskolor. Den klarblå havet och rik flora och fauna gör det till en idealisk plats för bad och under vatten safaris. Den Rupa vik och flera andra mindre inlopp väster om byn har flera stränder som den vackraste och mest populära är Sovlja stranden. Tribunj har en marina med 240 båtplatser och 150 platser på fastlandet. Det speciella med Tribunj är att när fiskarna återvänder från havet vattnet blir en färsk fisk och krabba marknaden. Vi rekommenderar att du besöker krogen "Bepo", restaurant "Lanterna", restaurant "Tople", krog "Roko" och krog "Simon" för att prova sina fiskar delikatesser. Som med alla andra dalmatiska staden under sommaren Tribunj organiserar traditionella fester och mest kända är "Tribunj Night" och "Fisherman 's Night". Deras största firandet är fest antagandet (15,08). Och festen av St Nicholas (06.12.). De som letar efter roligt ända tills de tidiga morgontimmarna kan besöka många discon i Vodice. Var noga med att besöka Vodice, Šibenik och Primosten.

Vodice är en av de mest populära turistmålen på Adriatis. Det är en stad som är stolt över sin tradition och ålderdom och ligger längs kusten i en bred vik. Staden är vinnaren av "Touris blomman" utmärkelsen ges till städer med ett speciellt attraktivt turism erbjudande. Staden är hem till en av de mest populära nattklubbar på Adriatiska havet, Hacienda. Den är rik med kulturella monument, som vi rekommenderar följande: Karmel kyrkan (finns på Okit Hill), Čorić torn, St Elias kyrka, Church of the Holy Cross och kyrka av det heliga korset med sitt klocktorn. Sport och älskare fritid kan njuta av beachvolley, fotboll, basket, cykling, dykning, hav fitness, uthyrning av floaters, kajaker eller motorbåtar och många andra aktiviteter.

Šibenik är den äldsta själv bosatte stad vid Adriatiska havet och ligger vid mynningen av floden Krka. Bekanta dig med historien om denna stad genom att besöka sina många museer, gallerier och historiska monument. Av sina historiska monument rekommenderar vi att du besöker fästningarna av St Michael, St Nicholas, St John och Šubičevac, katedralen St Jacob, St Francis Church, St Dominic kyrka, fyra Wells och andra. Av de museer och gallerier rekommenderar vi att du besöker Šibenik stadsmuseum, AG Galleri S: t Krsevan Gallery, Madrigal. Under sommaren, värd Šibenik olika festivaler såsom Internationella Barnens Festival, Šibenik Kväll, Kvällar av dalmatiska Chansons, orgel Summer School och Šibenik Cultural sommaren.

Primošten är en ö stad, omgiven av sju mindre öar. Det är en typisk Medelhavet stad som bäst ses i dess små gator och små stenhus i centrum av den gamla staden. Det är hem till två vackra små kyrkor: kyrkan St George, byggd 1485, och kyrkan St Rocco, byggnadsår 1680. De som tycker idrott får delta i att spela tennis, bordtennis, minigolf, beach volleyboll, parasailing, jet-ski ridning, liksom dykning för nybörjare och erfarna.

Gör boende bokningar från vårt erbjudande och spendera och oförglömlig och spännande semester i Tribunj med din familj eller vänner.

Se mer  Stäng  

Gästkommentarer Tribunj

Perfekt
4.6
Övergripande betyg av gästerna
Atmosfär
4.6
Säkerhet
4.8
Stränder
4.3
Turisterbjudande
4.4
Vänlig lokalbefolkning
4.8

0/46
Visa på kart Visa på kart

Välj riviera

HITTA BOENDE
Var?
Check in
Check out
Vuxna 18+
Barn 0-17

Tribunj rekommenderat boende

*priser för juni 2021 baserat på den maximala kapaciteten för en vistelse på minst 7 dagar

Lägenhet - Tribunj Lägenheter Mila Från 634 SEK
 • Tribunj,
 • Personer: 1-4
 • Gästers betyg: 4,8
Lägenhet - Tribunj Lägenheter Mira Från 484 SEK
 • Tribunj,
 • Personer: 4-6
 • Gästers betyg: 4,8
Lägenhet - Tribunj Lägenheter Bogdan Från 513 SEK
 • Tribunj,
 • Personer: 4-6
 • Gästers betyg: 4,0
 • Tribunj,
 • Personer: 4-6
 • Gästers betyg: 4,1
 • Senaste reservationen för 9 dagar

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020