Krapanj - ön Krapanj

Krapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön KrapanjKrapanj - ön Krapanj

fler bilder

Stäng

     
 • Share

Turistmål info Krapanj - ön Krapanj

Krapanj ligger i Šibenik vattenmiljön regionen och är den lägsta och minst bosatte ö på Adriatiska havet. Den högsta punkten är 1,25 m över havet. Sea svamp och röda plantskolor koraller spridda över sina steniga områden. Ön är känd av dess hav svamp, vilket är värdefullt på grund av dess höga kvalitet och skönhet, och av dess dykning verksamhet. Stränderna på ön är steniga och lämpliga för barns lek, så vi rekommenderar den här platsen för familjer med barn och de som vill delta i idrottsaktiviteter. Dess mest anmärkningsvärda historiska monument är Krapanj klostret (rymmer mycket värdefull som skyddas av staten, den mest värdefulla är målning av den sista måltiden från 16-talet och renässansen målning av den bysantinska Madonna på tronen). Klostret har också en speciell museum - en samling svampar, koraller, amforor och antika rätter. Staden har sju livsmedelsbutiker och flera bilar bensinstationer. Vilket är fallet i alla Dalmatien städer, värd Krapanj olika sommar fester, av vilka de mest populära är "Krapanj högtid" (en hyllning till Lady of Angels, som hölls traditionellt under många decennier). Du kan smaka på kulinariska specialiteter i denna region i de restauranger "Spongiola", "Kapelica", "Krapanj" och "Ronilac". Lite underhållning erbjuds i flera caféer, men kan de som föredrar att vara ute till tidigt på morgonen besöker nattklubbar i Vodice, Primošten och Šibenik.

Vodice är en turistort som ligger i en bred vik. Staden är stolt över sin tradition och ålder. Besök kyrkan Karmela, den Ćorić tornet, kyrkan St Elias profeten, kyrkan av den heliga korset och kyrka av det heliga korset med sitt klocktorn att bekanta sig med historien om denna vackra stad. Sport och älskare fritid kan njuta av beachvolley, fotboll, basket, cykling, dykning, fitness i havet och flera andra aktiviteter. Vodice har fått "Turism Flower Award" på grund av dess attraktiva erbjuda turisterna.

Primošten är en vacker ö, omgiven av sju öar. Den har behållit sin Medelhavet charm som är tydligt i sina trånga gator och stenhus i centrum av staden. De största sevärdheterna i den här staden är kyrkan St George från 1485 och kyrkan St Rocco från 1680. Sport och älskare fritid kan njuta av tennis, bordtennis, minigolf, beachvolley, jet ski ridning, floaters, parasailing och ett dykcenter med dykskola och många andra.
Šibenik är den äldsta själv bosatte sig staden i Kroatien, som ligger vid mynningen av floden Krka. Om du vill bekanta dig med historien om staden, kan du besöka sina historiska monument (fästningar av St Michael, St Nicholas, St John och Šubićevac, Katedralen i St Jacob, kyrkan St Francis, kyrkan St Dominic, Fyra Wells kvadrat), samt dess museer och gallerier (Šibenik stadsmuseum, Gallery of St Krsevan, AG Gallery, Madrigal galleri).

Om du föredrar en lugn semester utan buller och trängsel, gör boende bokningar från vårt erbjudande eftersom Krapanj ön kommer att vara det bästa valet för dig.

Se mer  Stäng  

Sevärdheter

Destinationer i närheten (Krapanj - ön Krapanj)
Se mer  Stäng  

Gästkommentarer Krapanj - ön Krapanj

Fantastisk
4.2
Övergripande betyg av gästerna
Atmosfär
5
Säkerhet
5
Stränder
3
Turisterbjudande
3
Vänlig lokalbefolkning
5

0/3
Visa på kart Visa på kart

Välj riviera

HITTA BOENDE
Var?
Check in
Check out
Vuxna 18+
Barn 0-17

Krapanj - ön Krapanj rekommenderat boende

*priser för juni 2021 baserat på den maximala kapaciteten för en vistelse på minst 7 dagar

Hus - Krapanj - ön Krapanj Hus Ivana Från 669 SEK
 • Krapanj - ön Krapanj,
 • Personer: 2-4
 • Gästers betyg: 4,6
Hus - Krapanj - ön Krapanj Hus Marija Från 722 SEK
 • Krapanj - ön Krapanj,
 • Personer: 4-5
 • Krapanj - ön Krapanj,
 • Personer: 4-6
 • Gästers betyg: 5,0
Lägenhet - Krapanj - ön Krapanj Lägenhet Marija Från 792 SEK
 • Krapanj - ön Krapanj,
 • Personer: 2-4

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020