Počitniške hiše Zdrelac - otok Pasman

Izberite najboljše počitniške hiše, ki jih nudi Zdrelac - otok Pasman

Zdrelac - otok Pasman, 1+ top počitniška hiša za najem

Želite preživeti sanjski dopust? Želite prijetno atmosfero, ki jo lahko nudi le hiša, poleg vseh ostalih ugodnosti, ki jih nudi Zdrelac - otok Pasman.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljšo počitniško hišo. Poglejte podrobne opise počitniških hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo počitniško hišo Zdrelac - otok Pasman z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte počitniško hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve Zdrelac - otok Pasman! Velika izbira hiš idealnih za nemoten dopust z družino


Dostopno takoj
Hiša se nahaja na otoku Pašmanu, v zalivu Čerenje. Objekt je sestavljen in dveh ločenih apartmajev, vsak na svojem nadstropju. V vsakem apartmaju sta ...
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od: 185 € na dan

Počitniške hiše Mateo Zdrelac - otok Pasman

Nevidane - otok Pasman 6,77 km od Zdrelac - otok Pasman Oddaljenost od centra

Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 142 € na dan

Počitniške hiše Romano Zdrelac - otok Pasman

Nevidane - otok Pasman 6,77 km od Zdrelac - otok Pasman Oddaljenost od centra

Dostopno takoj
Robinzon Romano je smješten u uvali Zuborovica na otoku Pašmanu u kojoj se nalaze samo 4 kuće. Prva kuća je udaljena samo par metara ali je odijelj...
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 173 € na dan

Počitniške hiše v mestu Zdrelac - otok Pasman

Preživite sanjski dopust v počitniški hiši na destinaciji Zdrelac - otok Pasman: Uživajte v vseh ugodnostih, ki jih počitniška hiša nudi, ponudbo najlepših počitniških hiš v mestu Zdrelac - otok Pasman pa lahko najdete na naši spletni strani. Sprostite se na terasi ali balkonu hiše, uživajte v lahkotnem vetru in čudovitem pogledu, v vročih poletnih dneh pa poiščite osvežitev na najbližji plaži.

Družinske počitniške hiše v Zdrelac - otok Pasman

Da bi s svojo družino preživeli kvaliteten in nepozaben dopust, smo v našo ponudbo uvrstili počitniške hiše v Zdrelac - otok Pasman, ki so kompletno opremljene z vsem, kar vam je potrebno za popolne poletne počitnice. Na naših straneh poiščite in rezervirajte eno izmed počitniških hiš, ki jih Zdrelac - otok Pasman nudi, in preživite nepozaben družinski dopust.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020