Počitniške hiše Punat - otok Krk

Izberite najboljše počitniške hiše, ki jih nudi Punat - otok Krk

Punat - otok Krk, 1+ top počitniška hiša za najem

Želite preživeti sanjski dopust? Želite prijetno atmosfero, ki jo lahko nudi le hiša, poleg vseh ostalih ugodnosti, ki jih nudi Punat - otok Krk.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljšo počitniško hišo. Poglejte podrobne opise počitniških hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo počitniško hišo Punat - otok Krk z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte počitniško hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve Punat - otok Krk! Velika izbira hiš idealnih za nemoten dopust z družino


Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 13 dni
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 241 € na dan

Dostopno takoj
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 106 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Velik izbor počitniških domov - Punat - otok Krk.

Počitniške hiše v mestu Punat - otok Krk

Preživite sanjski dopust v počitniški hiši na destinaciji Punat - otok Krk: Uživajte v vseh ugodnostih, ki jih počitniška hiša nudi, ponudbo najlepših počitniških hiš v mestu Punat - otok Krk pa lahko najdete na naši spletni strani. Sprostite se na terasi ali balkonu hiše, uživajte v lahkotnem vetru in čudovitem pogledu, v vročih poletnih dneh pa poiščite osvežitev na najbližji plaži.

Družinske počitniške hiše v Punat - otok Krk

Da bi s svojo družino preživeli kvaliteten in nepozaben dopust, smo v našo ponudbo uvrstili počitniške hiše v Punat - otok Krk, ki so kompletno opremljene z vsem, kar vam je potrebno za popolne poletne počitnice. Na naših straneh poiščite in rezervirajte eno izmed počitniških hiš, ki jih Punat - otok Krk nudi, in preživite nepozaben družinski dopust.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020