Namestitev ob morju Postira - otok Brac

Namestitev ob obali Postira - otok Brac

Prikaži vse nastanitev ob obali - Postira - otok Brac
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Priporočilo namestitve


Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 82 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 10 dni
Vila Riduli se nahaja v mirnem primorskem mestu Postiri, na otoku Braču. Medtem ko vam bo ta vila nudila sproščujoč in miren dopust, vas le kratka vož...
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od: 273 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Izberite najboljšo namestitev ob morju, ki jo nudi Postira - otok Brac.

Postira - otok Brac

Poiščite apartmaje nedaleč od plaže, ki jih nudi Postira - otok Brac

V naši ponudi lahko poiščete apartmaje, ki se nahajajo le nekaj minut od plaže na destinaciji Postira - otok Brac, da bi lahko uživali v šumu morja in borovega gozdička. Rezervirajte apartma v bližini ene izmed plaž, ki jih Postira - otok Brac nudi, in podnevi uživajte v kopanju in sončenju, večer pa preživite na terasi opazujoč popoln sončni zahod.

Postira - otok Brac nudi tudi ugodno namestitev ob morju

Za vaš popoln dopust smo se potrudili obogatiti ponudbo ugodnih apartmajev in hiš ob morju, ki jih nudi Postira - otok Brac, da bi se lahko sprostili ob čudovitem pogledu in svežem morskem zraku. Pri nas lahko z rezervacijo namestitve ob morju prihranite več kot 25%.

Izberite luksuzno namestitev ob morju, ki jo nudi Postira - otok Brac

Iz raznovrstne ponudbe, ki jo nudi Postira - otok Brac, izberite moderno urejeno namestitev ob morju in se sprostite ob šumu morja in valov. Medtem ko se sproščate v luksuznem apartmaju in hiši ob morju v Postira - otok Brac, poiščite svoje mesto na eni izmed plaž v bližini, osvežitev pa poiščite v čistem, modrem morju.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!