Get 10% discount with code:

VALID ONLY FOR ACCOMMODATION BOOKINGS.

AGBEE10
Special Offer Expires in:
DNÍ
HODÍN
MINÚT
SEKÚND

Apartmaji Vodice

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Vodice

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Vodice, 351+ top apartmajev za najem

Izberite apartma v Vodicah iz naše ponudbe. Odkrijte čudovite prodnate plaže, ki bodo všeč predvsem otrokom zaradi dolge plitvine in zanimive dodatne ponudbe kot so napihljiv grad ali trampolini. Sprostite se v senci borovega gozdička ali v enem izmed lokalov.

Moderni in lepo urejeni apartmaji v Vodicah

Našim gostom je zelo pomembna notranjost apartmajev v zasebnih hišah, zato smo se potrudili obogatiti ponudbo moderno urejenih apartmajev v Vodicah. V naši ponudbi namestitev v Vodicah lahko najdete skladno urejene interierje apartmajev, s šarmantnimi in toplimi barvami.

Priporočilo namestitve Vodice! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Vodice nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Apartma kapaciteta:
4 Osebe
Cena od:
100 €  na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Apartmaji po dostopnih cenah v Vodicah

Vodice imajo zelo dolgo turistično zgodovino in tradicijo; poleg hotelske namestitve imajo razvito ponudbo ugodnih apartmajev v zasebnih namestitvah. Ne glede na to, ali želite rezervirati apartma nedaleč stran od Plave plaže ali Hangare, na predelu Blata, Obrova, ul. Vladimirja Nazora ali Stablinca, lahko to storite preko naše spletne strani, saj imamo zagotovo najbogatejšo ponudbo ugodnih apartmajev v Vodicah. Spremljajte naše promocijske akcije ter first in last minute popuste ter prihranite več kot 25%.

Vodice – odlična izbira za družinski dopust v lepo urejenem apartmaju

Če potujete z družino, so Vodice prava destinacija za vas. Obvezno preverite ponudbo apartmajev za družinsko dopust, ki se nahajajo blizu plaže, ki nudijo raznovrstno ponudbe, da bi se lahko otroci zabavali, medtem ko se vi sproščate v senci borovega gozdička. Družinam priporočamo apartmaje na predelu Blata, ki se nahajajo nedaleč stran od najbolj popularne plaže v Vodicah – Plave plaže – ki je delno peščena in idealna za otroško igro, hkrati pa nudi dovolj sence za skrivanje pred močnim soncem.

Apartmaji za dopust s hišnimi ljubljenčki v Vodicah

Če planirate dopust z vašim hišnim ljubljenčkom, potem Vodice nudijo bogato izbiro apartmajev, v katerih so vaši ljubljenčki dobrodošli. V centru Vodic, takoj pri pisarni turistične skupnosti, se nahaja ločena in označena plaža za pse. Pri iskanju preko naše spletne strani uporabite filtre, da bi lahko izbrali le apartmaje, kjer so hišni ljubljenčki dovoljeni.

Aktivnosti in zabava

Če ste ljubitelji športnih aktivnosti na plaži, potem Plava plaža in plaža Hangar nudita dodatno ponudbo kot so odbojka na pesku, jadranje, tenis, paragliding, najamete pa lahko tudi jet-ski ali pedalin. Plaže postajajo zvečer zbirališča mladih. Zabavate se lahko v enem izmed Hookah barov, ki pogosto organizirajo after beach zabava, ali pa v lokalih in klubih v mestu. Blizu Vodic se nahaja klub Hacienda. To je poletni nočni klub, ki je gostil ene izmed znanih svetovnih DJ-ej kot so David Guetta, Martin Solveig, David Morales, Shapeshifters, Steve Angelo in številne druge.

Med letovanjem v apartmaju v Vodicah si oglejte tudi zgodovinske znamenitosti

Obiščite cerkev Sv. Ilije Preroka, Čorićev stolp, cerkev Sv. Križa in farno cerkev Sv. Križa z zvonikom. Mesto Vodice je dobilo ime po številnih izvirih vode. Danes sta ohranjena dva vodnjaka. Eden je na trgu pred cerkvijo, iz katerega se je nekoč jemala voda za pitje, drugi v bližini pa je služil za pranje perila. Ne pozabite si ogledati tudi akvarij in muzej pomorske tradicije, kjer imate možnost videti arheološke predmete najdene v podmorju, zbirko amfor, staro ribiško orodje, ladijske makete in podobno. Povzpnite se do hriba Okit, nad mestom, kjer se nahaja cerkev Marije Karmelske, in uživajte v nepozabnem panoramskem pogledu na Vodice in otočje v okolici.

Vodice so eno izmed najbolj živih mest na Jadranu, če ste si tekom dopustovanja v apartmaju zaželeli miren dopust, odplujte na enega izmed bližnjih otokov

Otok Prvič je s svojima dvema naseljema tipičen dalmatinski otok s kamnitimi hišami in ozkimi ulicami. Na otoku ni avtomobilskega prometa, zato lahko uživate v neokrnjeni naravi. Odkrijte zalive otoka in poiščite svojo osamljeno plažo. Najemite čoln in zaplujte med otočjem. Vsekakor obiščite narodni park Kornati, za katerega so značilni pometani otočki in čeri. V bližini Vodic se nahaja še en narodni park, kjer lahko uživate v pogledu na slapove, ki jih je ustvarila reka Krka. Priporočamo obisk sokolskega centra Dubrava, kjer imate možnost izvedeti kaj več o pticah plenilkah pa tudi opazovati veličasten let sokola. Med dopustovanjem v apartmaju v Vodicah preverite gastronomsko ponudbo. Okusite dalmatinske specialitete iz mesa, sveže ribe in morskih sadežev. Navdušile vas bodo jedi pod peko, jagnjetina na ražnju, jedi z roštilja, pršut, sir in različne sladice. Ob dalmatinski večerji vsekakor okušajte tudi domače vino.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024