Kamnite hiše Zavala - otok Hvar

Zavala - otok Hvar nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev

Kamnite hiše Zavala - otok Hvar – avtentične kamnite hiše

Zavala - otok Hvar v ponudbi nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev. Bivanje v kamniti hiši je posebno doživetje, še posebej če je kamen prikazan kot pri stari gradnji, ki so jo uporabljali naši predniki. Lepota kamnitih hiš pričara del zgodovine, ki se skupaj z vrhunsko storitvijo spaja v odlično turistično kombinacijo, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljše kamnite hiše, ki jih nudi Zavala - otok Hvar. Poglejte podrobne opise kamnitih hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo kamnito hišo Zavala - otok Hvar z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte kamnito hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Kamnite hiše | Priporočilo namestitve Zavala - otok Hvar!

Kamniti hiši Nenad Zavala - otok Hvar

Jelsa - otok Hvar 4,2 km od Zavala - otok Hvar Oddaljenost od centra

Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 46 € na dan

Kamnite hiše v centru mesta Zavala - otok Hvar

Občutite čare Mediterana z izbiro kamnite hiše v centru mesta Zavala - otok Hvar. Podajte se po ozkih ulicah in doživite pridih preteklosti. Na naši spletni strani lahko najdete raznovrstno izbiro kamnitih hiš v centru mesta Zavala - otok Hvar in rezervirate idealno kamnito počitniško hišo z družini in prijatelji.

Kamnite hiše s prekrasnim pogledom v Zavala - otok Hvar

Izberite kamnite hiše v mestu Zavala - otok Hvar, na kateri terasi lahko uživate v čudovitem pogledu in popolnih sončnih zahodih. Ponujamo vam raznovrstno ponudbo kamnitih hiš v Zavala - otok Hvar, da bi lahko uživali v dopustu z vašimi najdražjimi.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020