Apartmaji Zavala - otok Hvar

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Zavala - otok Hvar

Prikaži vse apartmaje Zavala - otok Hvar
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Priporočilo namestitve Zavala - otok Hvar! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Zavala - otok Hvar nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 219 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 17 ur
Kapaciteta:
2 Osebe
Cena od: 70 € na dan

Kapaciteta:
2 Osebe
Cena od: 71 € na dan

Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 69 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Zavala - otok Hvar

Zavala - otok Hvar ima lepo urejene moderne apartmaje

Našim gostom je pomemben videz zasebne namestitve, v kateri bodo bivali, zato smo našo ponudbo obogatili s prekrasno urejenimi apartmaji na destinaciji Zavala - otok Hvar. Pri nas lahko najdete največjo izbiro modernih apartmajev, ki jih Zavala - otok Hvar nudi. Šarmantne barve apartmajev in prijeten ambient nudijo poseben žar vašemu dopustu.

Zavala - otok Hvar nudi tudi apartmaje po dostopnih cenah

Zavala - otok Hvar je v svojo ponudbo zasebne namestitve uvrstil tudi apartmaje, ki so dostopni za vsak žep. Na naši spletni strani lahko rezervirate ugoden apartma, saj zagotovo nudimo najbogatejšo izbiro ugodnih apartmajev, ki jih Zavala - otok Hvar nudi. Ne pozabite spremljati naše promocijske akcije, first in last minute ponudbe, da bi prihranili več kot 25%!

Družinski dopust v apartmaju Zavala - otok Hvar

Če potujete z družino, je Zavala - otok Hvar idealna destinacija za vas. V naši ponudbi lahko najdete najbogatejšo izbiro apartmajev v Zavala - otok Hvar, ki so idealni za družinsko letovanje. Oglejte si in rezervirajte apartma na naših spletnih straneh, da bi svoji družini nudili zaslužen dopust.

Vzemite vašega hišnega ljubljenčka s seboj na dopust v Zavala - otok Hvar

Sedaj se lahko brezskrbno podate na dopust z vašim hišnim ljubljenčkom, saj smo, misleč na njih, pripravili ponudbo apartmajev, v katerih so vaši ljubljenčki dobrodošli. Z enostavnim filtriranjem apartmajev v destinaciji Zavala - otok Hvar lahko enostavno in hitro poiščete apartma, ki je idealen za nepozaben dopust z vašim hišnim ljubljenčkom.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!