Apartmaji Sabunike (Privlaka)

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Sabunike (Privlaka)

Prikaži vse apartmaje Sabunike (Privlaka)
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Priporočilo namestitve Sabunike (Privlaka)! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Sabunike (Privlaka) nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 57 € na dan

Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 102 € na dan

Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 52 € na dan

Dostopno takoj
Apartma Danica se nahaja v mestu Sabunike, 21km od Zadra. Sabunike so majhno, tiho privlačno turistično mesto, primerno za družinski dopust z majhnimi...
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od: 88 € na dan

Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 57 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Sabunike (Privlaka)

Sabunike (Privlaka) ima lepo urejene moderne apartmaje

Našim gostom je pomemben videz zasebne namestitve, v kateri bodo bivali, zato smo našo ponudbo obogatili s prekrasno urejenimi apartmaji na destinaciji Sabunike (Privlaka). Pri nas lahko najdete največjo izbiro modernih apartmajev, ki jih Sabunike (Privlaka) nudi. Šarmantne barve apartmajev in prijeten ambient nudijo poseben žar vašemu dopustu.

Sabunike (Privlaka) nudi tudi apartmaje po dostopnih cenah

Sabunike (Privlaka) je v svojo ponudbo zasebne namestitve uvrstil tudi apartmaje, ki so dostopni za vsak žep. Na naši spletni strani lahko rezervirate ugoden apartma, saj zagotovo nudimo najbogatejšo izbiro ugodnih apartmajev, ki jih Sabunike (Privlaka) nudi. Ne pozabite spremljati naše promocijske akcije, first in last minute ponudbe, da bi prihranili več kot 25%!

Družinski dopust v apartmaju Sabunike (Privlaka)

Če potujete z družino, je Sabunike (Privlaka) idealna destinacija za vas. V naši ponudbi lahko najdete najbogatejšo izbiro apartmajev v Sabunike (Privlaka), ki so idealni za družinsko letovanje. Oglejte si in rezervirajte apartma na naših spletnih straneh, da bi svoji družini nudili zaslužen dopust.

Vzemite vašega hišnega ljubljenčka s seboj na dopust v Sabunike (Privlaka)

Sedaj se lahko brezskrbno podate na dopust z vašim hišnim ljubljenčkom, saj smo, misleč na njih, pripravili ponudbo apartmajev, v katerih so vaši ljubljenčki dobrodošli. Z enostavnim filtriranjem apartmajev v destinaciji Sabunike (Privlaka) lahko enostavno in hitro poiščete apartma, ki je idealen za nepozaben dopust z vašim hišnim ljubljenčkom.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!