Apartmaji Palit - otok Rab

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Palit - otok Rab

Prikaži vse apartmaje Palit - otok Rab
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Priporočilo namestitve Palit - otok Rab! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Palit - otok Rab nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Dostopno takoj
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 86 € na dan

Dostopno takoj
Blizu morja, igral za otroke, blizu mesta, trgovine. Apartma cist, lastnika prijazna. Parkirno mesto. Se se kdaj vrnemo.
Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 87 € na dan

Dostopno takoj
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 114 € na dan

Dostopno takoj
Kapaciteta:
3 Osebe
Cena od: 58 € na dan

Kapaciteta:
7 Osebe
Cena od: 96 € na dan

Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 114 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Palit - otok Rab

Palit - otok Rab ima lepo urejene moderne apartmaje

Našim gostom je pomemben videz zasebne namestitve, v kateri bodo bivali, zato smo našo ponudbo obogatili s prekrasno urejenimi apartmaji na destinaciji Palit - otok Rab. Pri nas lahko najdete največjo izbiro modernih apartmajev, ki jih Palit - otok Rab nudi. Šarmantne barve apartmajev in prijeten ambient nudijo poseben žar vašemu dopustu.

Palit - otok Rab nudi tudi apartmaje po dostopnih cenah

Palit - otok Rab je v svojo ponudbo zasebne namestitve uvrstil tudi apartmaje, ki so dostopni za vsak žep. Na naši spletni strani lahko rezervirate ugoden apartma, saj zagotovo nudimo najbogatejšo izbiro ugodnih apartmajev, ki jih Palit - otok Rab nudi. Ne pozabite spremljati naše promocijske akcije, first in last minute ponudbe, da bi prihranili več kot 25%!

Družinski dopust v apartmaju Palit - otok Rab

Če potujete z družino, je Palit - otok Rab idealna destinacija za vas. V naši ponudbi lahko najdete najbogatejšo izbiro apartmajev v Palit - otok Rab, ki so idealni za družinsko letovanje. Oglejte si in rezervirajte apartma na naših spletnih straneh, da bi svoji družini nudili zaslužen dopust.

Vzemite vašega hišnega ljubljenčka s seboj na dopust v Palit - otok Rab

Sedaj se lahko brezskrbno podate na dopust z vašim hišnim ljubljenčkom, saj smo, misleč na njih, pripravili ponudbo apartmajev, v katerih so vaši ljubljenčki dobrodošli. Z enostavnim filtriranjem apartmajev v destinaciji Palit - otok Rab lahko enostavno in hitro poiščete apartma, ki je idealen za nepozaben dopust z vašim hišnim ljubljenčkom.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!