Apartmaji Njivice - otok Krk

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Njivice - otok Krk

Prikaži vse apartmaje Njivice - otok Krk
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Priporočilo namestitve Njivice - otok Krk! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Njivice - otok Krk nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 89 € na dan

Kapaciteta:
2 Osebe
Cena od: 59 € na dan

Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 75 € na dan

Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 71 € na dan

Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 45 € na dan

Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 55 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Njivice - otok Krk

Njivice - otok Krk ima lepo urejene moderne apartmaje

Našim gostom je pomemben videz zasebne namestitve, v kateri bodo bivali, zato smo našo ponudbo obogatili s prekrasno urejenimi apartmaji na destinaciji Njivice - otok Krk. Pri nas lahko najdete največjo izbiro modernih apartmajev, ki jih Njivice - otok Krk nudi. Šarmantne barve apartmajev in prijeten ambient nudijo poseben žar vašemu dopustu.

Njivice - otok Krk nudi tudi apartmaje po dostopnih cenah

Njivice - otok Krk je v svojo ponudbo zasebne namestitve uvrstil tudi apartmaje, ki so dostopni za vsak žep. Na naši spletni strani lahko rezervirate ugoden apartma, saj zagotovo nudimo najbogatejšo izbiro ugodnih apartmajev, ki jih Njivice - otok Krk nudi. Ne pozabite spremljati naše promocijske akcije, first in last minute ponudbe, da bi prihranili več kot 25%!

Družinski dopust v apartmaju Njivice - otok Krk

Če potujete z družino, je Njivice - otok Krk idealna destinacija za vas. V naši ponudbi lahko najdete najbogatejšo izbiro apartmajev v Njivice - otok Krk, ki so idealni za družinsko letovanje. Oglejte si in rezervirajte apartma na naših spletnih straneh, da bi svoji družini nudili zaslužen dopust.

Vzemite vašega hišnega ljubljenčka s seboj na dopust v Njivice - otok Krk

Sedaj se lahko brezskrbno podate na dopust z vašim hišnim ljubljenčkom, saj smo, misleč na njih, pripravili ponudbo apartmajev, v katerih so vaši ljubljenčki dobrodošli. Z enostavnim filtriranjem apartmajev v destinaciji Njivice - otok Krk lahko enostavno in hitro poiščete apartma, ki je idealen za nepozaben dopust z vašim hišnim ljubljenčkom.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020