Apartmaji Klenovica (Novi Vinodolski)

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Klenovica (Novi Vinodolski)

Klenovica (Novi Vinodolski), 12+ top apartmajev za najem

Z Adriagate.com boste na hiter in enostaven način našli najboljše apartmaje, ki jih nudi Klenovica (Novi Vinodolski). Ne glede na to ali iščete luksuzne, ugodne ali apartmaje z bazenom, boste v naši bogati ponudbi apartmajev hitro in enostavno našli najboljši apartma, ki bo izpolnil vaše želje.

Za vse tiste, ki želijo občutiti toplo atmosfero zasebne namestitve, lahko svoj dopustniški apartma lažje izberejo s pomočjo ocen gostov, ki so tod že letovali. Za pravo doživetje apartmaja si oglejte podroben opis, slike in video zapis. Izberite svoj apartma v Klenovica (Novi Vinodolski) z Adriagate Loyalty programom in tako pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte apartmaje brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila ob odhodu.

Priporočilo namestitve Klenovica (Novi Vinodolski)! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Klenovica (Novi Vinodolski) nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 88 € na dan

Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od: 140 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 5 dni
Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 86 € na dan

Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 56 € na dan

Apartmaji NINAC Klenovica (Novi Vinodolski)

Klenovica (Novi Vinodolski)

 200 m
Oddaljenost od morja
 200 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 5 dni
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 100 € na dan

Apartmaji Elwira Klenovica (Novi Vinodolski)

Klenovica (Novi Vinodolski)

 4000 m
Oddaljenost od morja
 4000 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 5 dni
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 57 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 5 dni
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 78 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Klenovica (Novi Vinodolski) ima lepo urejene moderne apartmaje

Našim gostom je pomemben videz zasebne namestitve, v kateri bodo bivali, zato smo našo ponudbo obogatili s prekrasno urejenimi apartmaji na destinaciji Klenovica (Novi Vinodolski). Pri nas lahko najdete največjo izbiro modernih apartmajev, ki jih Klenovica (Novi Vinodolski) nudi. Šarmantne barve apartmajev in prijeten ambient nudijo poseben žar vašemu dopustu.

Klenovica (Novi Vinodolski) nudi tudi apartmaje po dostopnih cenah

Klenovica (Novi Vinodolski) je v svojo ponudbo zasebne namestitve uvrstil tudi apartmaje, ki so dostopni za vsak žep. Na naši spletni strani lahko rezervirate ugoden apartma, saj zagotovo nudimo najbogatejšo izbiro ugodnih apartmajev, ki jih Klenovica (Novi Vinodolski) nudi. Ne pozabite spremljati naše promocijske akcije, first in last minute ponudbe, da bi prihranili več kot 25%!

Družinski dopust v apartmaju Klenovica (Novi Vinodolski)

Če potujete z družino, je Klenovica (Novi Vinodolski) idealna destinacija za vas. V naši ponudbi lahko najdete najbogatejšo izbiro apartmajev v Klenovica (Novi Vinodolski), ki so idealni za družinsko letovanje. Oglejte si in rezervirajte apartma na naših spletnih straneh, da bi svoji družini nudili zaslužen dopust.

Vzemite vašega hišnega ljubljenčka s seboj na dopust v Klenovica (Novi Vinodolski)

Sedaj se lahko brezskrbno podate na dopust z vašim hišnim ljubljenčkom, saj smo, misleč na njih, pripravili ponudbo apartmajev, v katerih so vaši ljubljenčki dobrodošli. Z enostavnim filtriranjem apartmajev v destinaciji Klenovica (Novi Vinodolski) lahko enostavno in hitro poiščete apartma, ki je idealen za nepozaben dopust z vašim hišnim ljubljenčkom.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020