Apartmaji Ivan Dolac - otok Hvar

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Ivan Dolac - otok Hvar

Prikaži vse apartmaje Ivan Dolac - otok Hvar
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Priporočilo namestitve Ivan Dolac - otok Hvar! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Ivan Dolac - otok Hvar nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Kapaciteta:
10 Osebe
Cena od: 128 € na dan

Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 65 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Ivan Dolac - otok Hvar

Ivan Dolac - otok Hvar ima lepo urejene moderne apartmaje

Našim gostom je pomemben videz zasebne namestitve, v kateri bodo bivali, zato smo našo ponudbo obogatili s prekrasno urejenimi apartmaji na destinaciji Ivan Dolac - otok Hvar. Pri nas lahko najdete največjo izbiro modernih apartmajev, ki jih Ivan Dolac - otok Hvar nudi. Šarmantne barve apartmajev in prijeten ambient nudijo poseben žar vašemu dopustu.

Ivan Dolac - otok Hvar nudi tudi apartmaje po dostopnih cenah

Ivan Dolac - otok Hvar je v svojo ponudbo zasebne namestitve uvrstil tudi apartmaje, ki so dostopni za vsak žep. Na naši spletni strani lahko rezervirate ugoden apartma, saj zagotovo nudimo najbogatejšo izbiro ugodnih apartmajev, ki jih Ivan Dolac - otok Hvar nudi. Ne pozabite spremljati naše promocijske akcije, first in last minute ponudbe, da bi prihranili več kot 25%!

Družinski dopust v apartmaju Ivan Dolac - otok Hvar

Če potujete z družino, je Ivan Dolac - otok Hvar idealna destinacija za vas. V naši ponudbi lahko najdete najbogatejšo izbiro apartmajev v Ivan Dolac - otok Hvar, ki so idealni za družinsko letovanje. Oglejte si in rezervirajte apartma na naših spletnih straneh, da bi svoji družini nudili zaslužen dopust.

Vzemite vašega hišnega ljubljenčka s seboj na dopust v Ivan Dolac - otok Hvar

Sedaj se lahko brezskrbno podate na dopust z vašim hišnim ljubljenčkom, saj smo, misleč na njih, pripravili ponudbo apartmajev, v katerih so vaši ljubljenčki dobrodošli. Z enostavnim filtriranjem apartmajev v destinaciji Ivan Dolac - otok Hvar lahko enostavno in hitro poiščete apartma, ki je idealen za nepozaben dopust z vašim hišnim ljubljenčkom.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!