Get 10% discount with code:

VALID ONLY FOR ACCOMMODATION BOOKINGS.

AGBEE10
Special Offer Expires in:
DNÍ
HODÍN
MINÚT
SEKÚND

Apartmaji Istra

Izberite najboljše apartmaje, ki jih nudi Istra

NAJDI NAMESTITEV
Check in
Check out
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Istra, 715+ top apartmajev za najem

Istra je največji hrvaški polotok, ki se nahaja na severnem delu Jadrana. Za ta polotok je značilna edinstvena pokrajina.  Spoj gorskih masivov, bregov, polj in čiste razvejene obale s številnimi otoki ustvarja to regijo atraktivno za številne obiskovalce.

Moderni apartmaji v Istri

Naše dolgoletne izkušnje so nam potrdile, da je našim gostom pomembno, v kakšni namestitvi bodo bivali, zato smo obogatili našo ponudbo s šarmantnimi, modernimi apartmaji v Istri. Med več kot tisoč apartmaji v Istri si oglejte našo ponudbo na destinacijah, ki se ponašajo z največjim številom apartmajev: Medulin, Pula, Rovinj, Premantura in Ližnjan. Izberite apartma, katerega ambient bo dal vašemu dopustu poseben pridih.

Priporočilo namestitve Istra! Poletne počitnice apartmaji - Hrvaška! Istra nudi namestitev za vaše idealne počitnice na Hrvaškem!


Safe stay
 15 m
Oddaljenost od morja
 10 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 14 dní
Apartma kapaciteta:
4 Osebe
Cena od:
117 €  na dan

Safe stay
 290 m
Oddaljenost od morja
 1000 m
Oddaljenost od centra
Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 2 HODÍN
Apartma kapaciteta:
3 Osebe
Cena od:
58 €  na dan

Apartma kapaciteta:
5 Osebe
Cena od:
114 €  na dan

Apartma kapaciteta:
5 Osebe
Cena od:
100 €  na dan

Safe stay
 500 m
Oddaljenost od morja
 2000 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 11 dní
Apartma kapaciteta:
4 Osebe
Cena od:
71 €  na dan

Apartma kapaciteta:
2 Osebe
Cena od:
72 €  na dan

Safe stay
 500 m
Oddaljenost od morja
 300 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 11 dní
Apartma kapaciteta:
2 Osebe
Cena od:
57 €  na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 20 dní
lastniki zelo prjazni in družabni apartna odlično opremljen počiščen zelo zadovoljni se bomo vračali
Apartma kapaciteta:
4 Osebe
Cena od:
85 €  na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 11 HODÍN
Apartma kapaciteta:
4 Osebe
Cena od:
71 €  na dan

Safe stay
 10 m
Oddaljenost od morja
 1000 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 2 HODÍN
Apartma kapaciteta:
2 Osebe
Cena od:
208 €  na dan
Prikaži vse apartmaje Istra

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana!

Istra

V Istri poiščite apartma po dostopnih cenah

Največji hrvaški polotok v svoji razviti tradicija turizma je svojo ponudbo hotelske namestitve obogatil z zasebno namestitvijo. Na straneh Adriagate.com izbirajte med več kot tisoč apartmaji, ki vam bodo s svojo kvaliteto in videzom zagotovo ponudili največjo vrednost za denar. V Medulinu, Puli, Ližnjanu lahko najdete največje število apartmajev v naši ponudbi. Izberite tistega, ki je za vaš žep najprimernejši. Spremljajte naše akcije, first in last minute ponudbe, in prihranite več kot 25%!

Družinski dopust v apartmaju v Istri

Preživite nepozaben družinski dopust v Istri in svojim najdražjim privoščite zaslužen dopust. Izberite enega izmed prostranih apartmajev na destinacijah, kjer se nahajajo najlepše istrske plaže. Na straneh Adriagate.com poiščite plaže v bližini Bijeca v Medulinu ali plaže Ambrela v Puli. Te plaže nudijo številne aktivnosti za zabavo cele družine, čisto morje in senco borovega gozdička.

Brezskrben dopust s hišnim ljubljenčkom v Istri

Na dopust se odpravite z vašim hišnim ljubljenčkom in skupaj doživite vse lepote Istre. Na naših straneh lahko z enostavnim filtriranjem rezultatov pridete do apartmaja, ki je idealen in dovolj prostran za vas in vašega ljubljenčka. Izberite enega izmed številnih apartmajev v Medulinu, Puli, Rovinju ali Premanturi, ki ima urejene in označene plaže za pse, da bi se lahko tudi vaš štirinožni prijatelj lahko osvežil v vročih poletnih dneh.

Zanimivosti in atrakcije

Številni rimski ostanki pričajo o zgodovini in kulturi tega kraja, moderen razvoj pa bogati turistično ponudbo polotoka, iz katere lahko vsak najde nekaj zase. Pot do Istre je zelo enostavna, ne glede na to ali potujete z letalom, avtomobilom, avtobusom ali ladjo.

Istra

Gremo v Istro!

Najenostavnejši način prihoda je z letalom, s katerim prispete na največje istrsko letališče Pulo. Do centra mesta, ki je oddaljen vsega 5 km, lahko prispete z organiziranim prevozom iz letališča; s taksijem ali najetim avtomobilom rent-a-car poslovalnic, ki se nahajajo na samem letališču. Vsekakor je letalsko karto dobro kupiti čim prej zaradi ugodnih cen, lahko pa izkoristite kakšnega izmed low-cost ali čarter letov. Če v Istro prihajate z avtomobilom iz smeri Slovenije, vas bo, po prehodu meje, do želene destinacije pripeljala istrska avtocesta (istrski ipsilon), medtem ko je iz vzhodne strani najlažje priti po avtocesti iz Zagreba in Splita, preko Reke. Ko pridete skozi tunel Učka, ste prispeli do te prekrasne destinacije. Na spletnih straneh turistične skupnosti Istra lahko najdete več informacij o načinu prihoda.

Najatraktivnejše destinacije v Istri

Istra ima zahvaljujoč svojemu geografskemu položaju precej majhnih primorskih mestec, v katerih se čuti vpliv italijanske kulture, čudovitih otočkov in idiličnih zgodovinskih mest, ki se nahajajo na hribčkih v sami notranjosti Istre. Obidite najatraktivnejše destinacije Modre in Zelene Istre, da bi se prepričali v lepoto te regije.

Med številnimi prepletenimi uličicami in trgi mesta Umag odkrijte lepoto beneških hiš, le nekaj  kilometrov izven mesta pa boste uživali v čarih magične narave in v številnih aktivnostih: kolesarjenju, jahanju, sprehajanju…

Številne znamenitosti, burna zgodovina, palače, čiste plaže, bogata gostinska ponudba, noro nočno življenje in vrhunske gastronomske specialitete so ponos mesta Poreč. Pred odhodom na najbolj znane plaže Modro in Zeleno laguno ne pozabite obiskati UNESCO zaščiteno Evfrazijevo baziliko.

Tisto, kar so Benetke za Italijo, je Rovinj,najbolj romantično mesto na Mediteranu, za Hrvaško. Občutite sentimentalno ozračje v mestu in se izgubite med malimi, ozkimi uličicami tega fotogeničnega mesteca.

V Puli, največjem mestu v Istre, doživite tri tisoč let zgodovine. Veličastne palače, spomeniki, trgi in edinstvena Arena bodo obogatili vaše znanje iz zgodovine, iz mestne gneče pa pobegnite v bližnji Narodni park Brioni.

Na vzhodni obali Istre obiščite Labin in Rabac; ki se nahajata na mestu, kjer se srečujejo zeleni griči in modro morje, zgodovina in umetnost.

S potovanjem po notranjosti Istre doživite nedotaknjeno naravno krajino, pravljično naravo in mitske pejsaže. Uživajte v pogledu iz gričev na srednjeveška mesteca Pazin, Motovun, Buzet, Hum, Žminj

Aktiven dopust v Istri

Edinstven položaj in prekrasna pokrajina, čisto morje in blaga klima omogočata aktiven dopust v Istri skozi vse leto, tako za aktivne športnike kot tudi za rekreativce.

Kolesarjenje je ena izmed najbolj znanih aktivnosti v Istri. Okoli 3000 km zahtevnejših in nekaj lažjih kolesarskih stez kot pajčevina prepletajo Istro.  Profesionalci se lahko poskusijo v zahtevnih gorskih stezah na Ćićariji, rekreativci pa lahko spoznajo istrsko obalo; rt Kamenjak, Rovinj, Vrsar in Poreč vozeč se po nekoliko lažjih kolesarskih stezah. Najatraktivnejša je Tartufina, 35 km dolga kolesarska steza, ki povezuje Buzet in Senj. Podajte se na pot in raziščite mala, romantična istrska mesteca, uživajte v opojnem vonju bujnih vinogradov in čudovitem pogledu na istrsko primorje. Več informacij o kolesarskih stezah najdite na www.istria-bike.com.

Ljubitelji hoje lahko spoznajo Istro skozi številne pohodniške poti. Uživajte v pogledu na modrino z ene strani in na idilične griče v notranjosti Istre. Spoznajte Pulo skozi 8 pohodniških poti; hodeč po stezi svetega Flora spoznajte Pazin, medtem ko lahko s pohodniško potjo Parenzana, ki je znana kot pot prijateljstva in zdravja, spoznate osrednjo Istro.

Ljubitelji plezanja lahko svojo umetnost izkažejo na devetih plezališčih po celi Istri, ki so visoka od 20 do 30 metrov. Osvojite najvišje vrhove Zlatega rta pri Rovinju, Limskega kanala, Moščeničke drage in najatraktivnejše stene nad Pazinom, Pulo in Rabcom in uživajte v spektakularnem pogledu na istrsko primorje.

Istrska tla so prepletena s številnimi podzemnimi špiljami in jamami, ki navdušujejo številne obiskovalce. Raziščite svetovno znano Pazinsko Jamo, preštejte vse stalaktite i stalagmite v jami Baredine, spoznajte najglobljo Žankana jamo (Rašporski ponor) na Ćićariji in najdaljšo Marfansko jamo. Vaši avanturistični apetiti bodo zagotovo potešeni. Goste navdušuje poleg naravnih lepot tudi bogat rastlinski in živalski svet, ki naseljuje te čudežne špilje. Vsekakor je najzanimivejša endemična vrsta človeške ribice, ki živi le na teh področjih.

Številni konjeniški centri se nahajajo v okolici največjih istrskih mest, kar vam nudi možnost, da se jahajoč odpravite v avanturo spoznavanja vseh lepot istrskega polotoka.

Zaplujte po zahodni istrski obali, oglejte si priobalna mesta iz morja in doživite lepoto Brionskega otočja. Zajadrajte med nekaj sto prekrasnimi otočki in odkrijte čare skritih zalivov. Jadrajoč po vzhodni obali lahko uživate v pogledu na bele pečine, obrasle z žajbljem, in Kvarnerski zaliv.  Potopite se v modrino istrskega polotoka in uživajte v bogastvu podvodnega rastlinskega in živalskega sveta, grebenov, špilj in razvalin. Preden se odločite potopiti in raziskati lepote največjih globin, ne pozabite na zakonodajo. Idealna destinacija za potapljanje je Rovinj, v bližini katerega se nahaja najbolj znana razvalina na Jadranu - Baron Gautsch.

Svoje teniške veščine dokažite na enem izmed 430 peščenih teniških igrišč v Umagu, Poreču in Rovinju, poskusite se v golfu, med letenjem z zmajem ali paraglidingom pa uživajte v pogledu na Istro iz višin.

Dogajanja v Istri – Nora zabava do zore

Številne manifestacije, koncerti, festivali, tradicionalne in vaške fešte razveseljujejo obiskovalce iz celega sveta. Ne glede na to ali želite sodelovati v kulturnih in zgodovinskih dogodkih ali pa se zabavati na svetovno znanih festivalih, je Istra idealna destinacija za vas.

V juliju se lahko sprostite ob celovečernih ali kratkih filmih mednarodne produkcije na najstarejšem narodnem festivalu  - Pula film festivalu. 15-dnevno dogajanje, številna gostovanja in spektakularna atmosfera Arene omogočajo resnično uživanje v filmih pod zvezdami. Ljubitelji nagrajenih filmov lahko uživajo tudi na  Motovun film festivalu, ki vsako leto poteka v prekrasnem ozračju mesta Motovuna.

Če so vam filmski festivali preveč zadržani, ker ste ljubitelj nore zabave, potem nikakor ne smete zamuditi Outlook festivala, ki poteka v čudovitem ozračju utrdbe Punta Christo z otvoritvijo v pulski Areni. Gre za največji evropski festival posvečen bass glasbi in „sound system“ kulturi, ki poteka vsakega septembra, že ogreto atmosfero pa dodatno začinjajo svetovno znani izvajalci BeenieMan, Wiley, ArtfulDodger, Jurassic 5 in ostali.

V avgustu je na voljo Dimensions Festival. Uživajte v zvokih techno, house, deep dubstep drum, bass in drugi elektronski glasbi - podnevi na številnih beach partijih, medtem ko lahko ob najpopularnejših beatih dočakate zoro v zapuščeni utrdbi Punta Christo.

Ljubitelji adrenalina in letalstva lahko v maju uživajo na Red Bull Air Race svetovnem prvenstvu. Obiščite Rovinj, gostitelja tega dogajanja, in doživite čare vznemirljivega moto športa na rovinjskem nebu. Več informacij lahko najdete na www.redbullairrace.com, del atmosfere pa si lahko ogledate na tem videu.

Ali ste vedeli?

  1. Istrska obala je s številnimi zalivi, polotoki in otočki dolga 537 kilometrov. Zahodna obala je zaradi razvejenosti in številnih otočkov dolga 327 kilometrov, vzhodna obala pa 212 kilometrov.
  2. Istro seka 45. vzporednik severne zemljepisne širine, tako da se istrski polotok nahaja točno na polovici poti med ekvatorjem in Severnim polom.
  3. Lonely Planet, svetovno znan založnik turističnih vodičev in potopisov, je uvrstil Istro na drugo mesto prestižnih 10 svetovnih regij, ki jih je vredno obiskati.
  4. Iz istrskega belega kamna so zgrajene beneške palače, cerkve in amfiteater v Puli. 
  5. Amfiteater v Puli, znan pod imenom Arena, je šesti največji na svetu in eden izmed 3 ohranjenih. Istočasno je Arena najbolj ohranjen antični spomenik na Hrvaškem.
  6. Največji bel tartuf, imenovan Millenium, je najden v Istri, nedaleč stran od mesteca Buja, leta 1999.  Našel ga je Giancarlo Zigante, tehtal je 1.31 kg, njegova vrednost pa je znašala okoli 5000 dolarjev.
  7. Sodeč po Guinnesovi knjigi svetovnih rekordov se na Hrvaškem nahaja najmanjše mesto na svetu - Hum, s približno 30 prebivalci.
  8. Irski pisec James Joyce je poučeval angleščino v Berlitz šoli v Puli. Njegovi učenci so bili avstro-ogrski mornariški časniki stacionirani v mornariški ladjedelnici.
  9. V Istri se na skoraj 2.600 kilometrov razteza šestdeset včrtanih kolesarskih stez.
  10. Najbolj zahodna zgradbe Istre in s tem tudi Hrvaške je svetilnik v Savudriji. Gre za največji svetilnik v Istri, visok 36 metrov, zgrajen davnega leta 1818.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024