Üdülőházak Stari Grad - Hvar sziget

Válasszon legjobb üdülőházaink közül Stari Grad - Hvar sziget kínálatából

Összes üdülőház Stari Grad - Hvar sziget
Megtekintés térképen Megtekintés térképen
Több  Bezár 

Nézze át üdülőház ajánlatainkat Stari Grad - Hvar sziget desztinációban! Gazdag üdülőház kínálatunkból biztos, hogy Ön is megtalálja az elképzelésének leginkább megfelelőt Stari Grad - Hvar sziget desztinációban vagy annak közelében. Ne hagyja ki a lehetőséget, és foglaljon üdülőházat már most!


Befogadó készség:
4 Személy
Ár (-tól): 20777 Ft /nap

Azonnal foglalható
A Villa Miranda egy minden szükségessel felszerelt villa, Hvar-szigeten. A villa, illetve az egész birtok az Óváros és Vrboška közti területen helyezk...
Befogadó készség:
10 Személy
Ár (-tól): 172018 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit! Üdülőházak széles kínálata - Stari Grad - Hvar sziget.

Stari Grad - Hvar sziget

Üdülőházak Stari Grad - Hvar sziget területén

Legyen része álomnyaralásban egy Stari Grad - Hvar sziget területén található üdülőházban, élvezze mindazokat az előnyöket, melyet egy üdülőház nyújt. A honlapunkon megtekintheti a legszebb, Stari Grad - Hvar sziget területén található üdülőházak kínálatát. Pihenjen házának teraszán vagy erkélyén, élvezze a lágy szellőt és a gyönyörű kilátást, a forró nyári napok során pedig frissüljön fel a legközelebbi strandon.

Családi üdülőházak Stari Grad - Hvar sziget területén

Az Ön minőségi és felejthetetlen családi üdülése érdekében, szálláskínálatunkban összegyűjtöttük azokat az üdülőházakat, melyek Stari Grad - Hvar sziget területén találhatóak, és amelyek minden korosztály részére felszereltek mindennel, amire csak szükség lehet az ideális nyári pihenéshez. Foglaljon le egyet a honlapunkon keresztül ezen üdülőházak közü, és legyen része felejthetetlen családi üdülésben.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!