Üdülőházak Omis

Válasszon legjobb üdülőházaink közül Omis kínálatából

Összes üdülőház Omis
Megtekintés térképen Megtekintés térképen
Több  Bezár 

Nézze át üdülőház ajánlatainkat Omis desztinációban! Gazdag üdülőház kínálatunkból biztos, hogy Ön is megtalálja az elképzelésének leginkább megfelelőt Omis desztinációban vagy annak közelében. Ne hagyja ki a lehetőséget, és foglaljon üdülőházat már most!


Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 7 napja
A Villa Petra a Cetina-folyó torkolatánál elhelyezkedő Omiš városkában található, Dalmácia szívében. A folyótorkolatnak köszöhetően a városközpontban ...
Befogadó készség:
10 Személy
Ár (-tól): 182000 Ft /nap

Befogadó készség:
10 Személy
Ár (-tól): 182000 Ft /nap

Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 13 napja
Ez a kőből készül villa igazi oázis a természet, a nyugalom és a csend kedvelői számára. Az épület összesen 4 fő elszállásolására alkalmas, és az irod...
Befogadó készség:
4 Személy
Ár (-tól): 25460 Ft /nap

Nézze át korábbi vendégeink beszámolóit! Üdülőházak széles kínálata - Omis.

Omis

Üdülőházak Omis területén

Legyen része álomnyaralásban egy Omis területén található üdülőházban, élvezze mindazokat az előnyöket, melyet egy üdülőház nyújt. A honlapunkon megtekintheti a legszebb, Omis területén található üdülőházak kínálatát. Pihenjen házának teraszán vagy erkélyén, élvezze a lágy szellőt és a gyönyörű kilátást, a forró nyári napok során pedig frissüljön fel a legközelebbi strandon.

Családi üdülőházak Omis területén

Az Ön minőségi és felejthetetlen családi üdülése érdekében, szálláskínálatunkban összegyűjtöttük azokat az üdülőházakat, melyek Omis területén találhatóak, és amelyek minden korosztály részére felszereltek mindennel, amire csak szükség lehet az ideális nyári pihenéshez. Foglaljon le egyet a honlapunkon keresztül ezen üdülőházak közü, és legyen része felejthetetlen családi üdülésben.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!