Autentikus kőházak Moscenicka Draga (Opatija)

Moscenicka Draga (Opatija) számos autentikus kőházat kínál nyaraláshoz

Kőházak Moscenicka Draga (Opatija) - autentikus kőházak

Moscenicka Draga (Opatija) számos autentikus kőházat kínál nyaraláshoz. Autentikus kőházban pihenni különleges élmény, láthatjuk, hogyan építkeztek őseink. A szép, minőségi autentikus kőházak felidézik a törtélnelmet, különlges hangulatuk biztos, hogy elvarázsolják Önt is.

Az Adriagate.com segítségével egyszerűen és gyorsan megtalálja az Önnek leginkább megfelelő kőházat Moscenicka Draga (Opatija) kínálatából. Nézze át a leírásokat, képeket , vendég véleményeket, videókat, és találja meg az Önnek leginkább megfelelő kőházat és pihenjen. Válasszon kőházat Moscenicka Draga (Opatija) kínálatából. Foglaljon autentikus kőházat az Adriagate.com segítségével, vegyen részt törzsutas programunkban és legyen jogosult ajándék utalványunkra 150€ értékig.

Hogy döntését megkönnyítsük ezúton gyűjtöttük össze a legjobb kőház ajánlatainkat Moscenicka Draga (Opatija) desztinációban


Befogadó készség:
5 Személy
Ár (-tól): 39935 Ft /nap

Azonnal foglalható
Utolsó foglalás 12 napja
Megbeszélés szerint a szállásadó vacsorát vagy egy hajózást kínál, a víziúton megközelíthető strandhoz. Családok vagy párok férfi tagjai vezethetik...
Befogadó készség:
6 Személy
Ár (-tól): 30144 Ft /nap

Azonnal foglalható
Befogadó készség:
5 Személy
Ár (-tól): 23099 Ft /nap

Azonnal foglalható
Befogadó készség:
6 Személy
Ár (-tól): 34403 Ft /nap

Kőházak Moscenicka Draga (Opatija) központjában

Ismerje meg a Mediterráneumot egy Moscenicka Draga (Opatija) központjában lévő kőházban üdülve. Sétáljon a szűk utcácskákon, és élje át a régmúlt hangulatát. Honlapunkon Moscenicka Draga (Opatija) köpontjában található kőházak széles választékát találja, foglalja le közülük az Ön számára ideális kőházat, családi vagy barátaival töltött üdüléséhez.

Kőházak gyönyörű kilátással Moscenicka Draga (Opatija) területén

Válasszon magának kőházat Moscenicka Draga (Opatija) területén, melynek teraszán élvezheti a csodálatos kilátást és a naplemente látványát. Különböző kőházak széles választékát kínáljuk Önnek Moscenicka Draga (Opatija) területén, ahol élvezheti az édes pihenés perceit szeretteivel.

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020