Lístie padá zo stromov a studená zima pomaly klope na dvere. Zo skríň vyťahujeme hrubé svetre a kabáty, zohrievame čaj, aby nám bolo teplejšie No nielen to! My máme pre Vás ešte jeden spôsob ako pookriať Vaše srdcia! Predstavujeme Vám najsympatickejšie fotografie s Vašej dovolenky v Chorvátsku. Vybrali sme vyše 100 dovolenkových fotografií zákazníkov Adriagate.com, pri ktorých si zaspomínate, zasmejete sa a celkom určite sa zohrejete.

Na dovolenke majte fotoaparát neustále pri sebe, pretože nikdy neviete, kedy príde ideálny moment pre perfektnú fotografiu. Autori fotografií v našej galérií to vedia najlepšie.

Aj Vy si radi prezeráte rodinné fotky z dovoleniek, ktoré Vás po celé roky rozveselia a rozosmejú? Spontánne fotografie neočákavaných situácií sa nám často vryjú v pamäti ako najkrajšie dovolenkové zážitky strávené v kruhu rodiny, pripomenú nám, aké nezbedné boli naše deti alebo veselých bláznivých priateľov… Pozrite sa, ako tieto chvíle zachytili naši hostia  v našej fotogalérii:

Všetci radi zaznamenávame výnimočné chvíle, momenty, zážitky, či situácie alebo miesta, ktoré sme navštívili.

Dúfame, že sa Vám naša fotogaléria páčila a ste pripravení podeliť sa s nami o Vaše neuveriteľné zážitky. Čoskoro sme tu opäť!!!