Nakon priče o prekrasnim skrivenim hvarskim uvalama, došao je red da predstavimo i čari najvećeg dalmatinskog otoka Brača kao i mogućnostima robinzonskog odmora na ovom otoku.

Na samom početku ove priče neizbježno je spomenuti mjesto Bol i plažu Zlatni rat po kojoj je otok Brač ujedno i najprepoznatljiviji. Ovo urbano mjesto prava je turistička oaza koju svake godine posjećuje sve veći broj gostiju. Idealna je destinacija za ljubitelje morskih aktivnosti, povijesti i kulture, prirodnih ljepota, ali i sve one željne noćnih izlazaka i zabave. Od ostalih poznatijih i naseljenijih mjesta na otoku Braču tu su svakako Supetar, Sumartin, Sutivan, Pučišća i Povlja.

Bol
Zlatni rat

No okrenimo se sada drugoj strani ovog otoka, nesvakidašnjem životu daleko od gradske gužve, buke i vreve. Upustimo se u pravu oazu mira, tišine i prirodnih ljepota. Nedostatak moderne tehnologije, izobilja hrane i pića kao i svih bogadstava koja danas uživamo svakodnevno zamijenit će svježi zrak, kristalno čisto more, cvrkuti ptica i prekrasni prirodni pejzaži.

Upravo otok Brač krije mnoštva uvala za istinski odmor duše i tijela. Ovakvu vrstu odmora možete potražiti u uvalama Žukovik, Puntica, Planik, Puntinak, Studena, Žirje, Kupinova, Podražišće i Lovrećina.  Nakon odmora u jednoj od ovih uvala zasigurno će te se zapitati što su prave životne blagodati?!

Kupinova
Lovrećina
Podražišće
Žirje
Studena
Žukovik

Zaboravite na svakidašnjicu, iznajmite kuću za odmor u jednoj od uvala i doživite nezaboravno iskustvo.