Počitniške hiše Kastel Stari

Izberite najboljše počitniške hiše, ki jih nudi Kastel Stari

Kastel Stari, 3+ top počitniška hiša za najem

Želite preživeti sanjski dopust? Želite prijetno atmosfero, ki jo lahko nudi le hiša, poleg vseh ostalih ugodnosti, ki jih nudi Kastel Stari.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljšo počitniško hišo. Poglejte podrobne opise počitniških hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo počitniško hišo Kastel Stari z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte počitniško hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve Kastel Stari! Velika izbira hiš idealnih za nemoten dopust z družino


 30 m
Oddaljenost od morja
 30 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Kapaciteta:
7 Osebe
Cena od: 80 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Velik izbor počitniških domov - Kastel Stari.

Počitniške hiše v mestu Kastel Stari

Preživite sanjski dopust v počitniški hiši na destinaciji Kastel Stari: Uživajte v vseh ugodnostih, ki jih počitniška hiša nudi, ponudbo najlepših počitniških hiš v mestu Kastel Stari pa lahko najdete na naši spletni strani. Sprostite se na terasi ali balkonu hiše, uživajte v lahkotnem vetru in čudovitem pogledu, v vročih poletnih dneh pa poiščite osvežitev na najbližji plaži.

Družinske počitniške hiše v Kastel Stari

Da bi s svojo družino preživeli kvaliteten in nepozaben dopust, smo v našo ponudbo uvrstili počitniške hiše v Kastel Stari, ki so kompletno opremljene z vsem, kar vam je potrebno za popolne poletne počitnice. Na naših straneh poiščite in rezervirajte eno izmed počitniških hiš, ki jih Kastel Stari nudi, in preživite nepozaben družinski dopust.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020