Počitniške hiše Dugi Rat

Izberite najboljše počitniške hiše, ki jih nudi Dugi Rat

Dugi Rat, 1+ top počitniška hiša za najem

Želite preživeti sanjski dopust? Želite prijetno atmosfero, ki jo lahko nudi le hiša, poleg vseh ostalih ugodnosti, ki jih nudi Dugi Rat.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljšo počitniško hišo. Poglejte podrobne opise počitniških hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo počitniško hišo Dugi Rat z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte počitniško hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve Dugi Rat! Velika izbira hiš idealnih za nemoten dopust z družino


Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 142 € na dan

Dostopno takoj
Vila Leo nahaja se v Podstrani, majhnem turističnem mestu blizu Splita. Mesto je znano po kulturni dediščini, vinu in oljkah, pa tudi po bogati gastro...
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od: 310 € na dan

Kapaciteta:
10 Osebe
Cena od: 536 € na dan

Kapaciteta:
10 Osebe
Cena od: 536 € na dan

Počitniške hiše v mestu Dugi Rat

Preživite sanjski dopust v počitniški hiši na destinaciji Dugi Rat: Uživajte v vseh ugodnostih, ki jih počitniška hiša nudi, ponudbo najlepših počitniških hiš v mestu Dugi Rat pa lahko najdete na naši spletni strani. Sprostite se na terasi ali balkonu hiše, uživajte v lahkotnem vetru in čudovitem pogledu, v vročih poletnih dneh pa poiščite osvežitev na najbližji plaži.

Družinske počitniške hiše v Dugi Rat

Da bi s svojo družino preživeli kvaliteten in nepozaben dopust, smo v našo ponudbo uvrstili počitniške hiše v Dugi Rat, ki so kompletno opremljene z vsem, kar vam je potrebno za popolne poletne počitnice. Na naših straneh poiščite in rezervirajte eno izmed počitniških hiš, ki jih Dugi Rat nudi, in preživite nepozaben družinski dopust.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020