Počitniške hiše Bilo (Primosten)

Izberite najboljše počitniške hiše, ki jih nudi Bilo (Primosten)

Bilo (Primosten), 1+ top počitniška hiša za najem

Želite preživeti sanjski dopust? Želite prijetno atmosfero, ki jo lahko nudi le hiša, poleg vseh ostalih ugodnosti, ki jih nudi Bilo (Primosten).

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljšo počitniško hišo. Poglejte podrobne opise počitniških hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo počitniško hišo Bilo (Primosten) z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte počitniško hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve Bilo (Primosten)! Velika izbira hiš idealnih za nemoten dopust z družino


Dostopno takoj
V majhnem mestu Bilo, v neposredni bližini Primoštena, se nahaja Vila Adriana. Mesto je znano po čudovitih plažah in je idealno za družinski dopust z ...
Kapaciteta:
10 Osebe
Cena od: 533 € na dan

Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 10 ur
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 76 € na dan

Počitniške hiše v mestu Bilo (Primosten)

Preživite sanjski dopust v počitniški hiši na destinaciji Bilo (Primosten): Uživajte v vseh ugodnostih, ki jih počitniška hiša nudi, ponudbo najlepših počitniških hiš v mestu Bilo (Primosten) pa lahko najdete na naši spletni strani. Sprostite se na terasi ali balkonu hiše, uživajte v lahkotnem vetru in čudovitem pogledu, v vročih poletnih dneh pa poiščite osvežitev na najbližji plaži.

Družinske počitniške hiše v Bilo (Primosten)

Da bi s svojo družino preživeli kvaliteten in nepozaben dopust, smo v našo ponudbo uvrstili počitniške hiše v Bilo (Primosten), ki so kompletno opremljene z vsem, kar vam je potrebno za popolne poletne počitnice. Na naših straneh poiščite in rezervirajte eno izmed počitniških hiš, ki jih Bilo (Primosten) nudi, in preživite nepozaben družinski dopust.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020