Namestitev ob morju Splitska - otok Brac

Namestitev ob obali Splitska - otok Brac

Namestitev v okolici Splitska - otok Brac
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Priporočilo namestitve


Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 73 € na dan

Dostopno takoj
Za vaš dopust na otoku Braču izberite hišo Ivica, ki se nahaja v prečudovitem zalivu Lovrećina v sami bližini plaže. Uživajte obkroženi z lepotami Med...
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 117 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Izberite najboljšo namestitev ob morju, ki jo nudi Splitska - otok Brac.

Splitska - otok Brac

Poiščite apartmaje nedaleč od plaže, ki jih nudi Splitska - otok Brac

V naši ponudi lahko poiščete apartmaje, ki se nahajajo le nekaj minut od plaže na destinaciji Splitska - otok Brac, da bi lahko uživali v šumu morja in borovega gozdička. Rezervirajte apartma v bližini ene izmed plaž, ki jih Splitska - otok Brac nudi, in podnevi uživajte v kopanju in sončenju, večer pa preživite na terasi opazujoč popoln sončni zahod.

Splitska - otok Brac nudi tudi ugodno namestitev ob morju

Za vaš popoln dopust smo se potrudili obogatiti ponudbo ugodnih apartmajev in hiš ob morju, ki jih nudi Splitska - otok Brac, da bi se lahko sprostili ob čudovitem pogledu in svežem morskem zraku. Pri nas lahko z rezervacijo namestitve ob morju prihranite več kot 25%.

Izberite luksuzno namestitev ob morju, ki jo nudi Splitska - otok Brac

Iz raznovrstne ponudbe, ki jo nudi Splitska - otok Brac, izberite moderno urejeno namestitev ob morju in se sprostite ob šumu morja in valov. Medtem ko se sproščate v luksuznem apartmaju in hiši ob morju v Splitska - otok Brac, poiščite svoje mesto na eni izmed plaž v bližini, osvežitev pa poiščite v čistem, modrem morju.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!