Namestitev ob morju Prvic Luka - otok Prvic

Namestitev ob obali Prvic Luka - otok Prvic

Namestitev v okolici Prvic Luka - otok Prvic
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Izberite najboljšo namestitev ob morju, ki jo nudi Prvic Luka - otok Prvic.

Prvic Luka - otok Prvic

Poiščite apartmaje nedaleč od plaže, ki jih nudi Prvic Luka - otok Prvic

V naši ponudi lahko poiščete apartmaje, ki se nahajajo le nekaj minut od plaže na destinaciji Prvic Luka - otok Prvic, da bi lahko uživali v šumu morja in borovega gozdička. Rezervirajte apartma v bližini ene izmed plaž, ki jih Prvic Luka - otok Prvic nudi, in podnevi uživajte v kopanju in sončenju, večer pa preživite na terasi opazujoč popoln sončni zahod.

Prvic Luka - otok Prvic nudi tudi ugodno namestitev ob morju

Za vaš popoln dopust smo se potrudili obogatiti ponudbo ugodnih apartmajev in hiš ob morju, ki jih nudi Prvic Luka - otok Prvic, da bi se lahko sprostili ob čudovitem pogledu in svežem morskem zraku. Pri nas lahko z rezervacijo namestitve ob morju prihranite več kot 25%.

Izberite luksuzno namestitev ob morju, ki jo nudi Prvic Luka - otok Prvic

Iz raznovrstne ponudbe, ki jo nudi Prvic Luka - otok Prvic, izberite moderno urejeno namestitev ob morju in se sprostite ob šumu morja in valov. Medtem ko se sproščate v luksuznem apartmaju in hiši ob morju v Prvic Luka - otok Prvic, poiščite svoje mesto na eni izmed plaž v bližini, osvežitev pa poiščite v čistem, modrem morju.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020