Namestitev ob morju Necujam - otok Solta

Namestitev ob obali Necujam - otok Solta

Namestitev v okolici Necujam - otok Solta
Oglejte si zemljevid Oglejte si zemljevid
Poglej več  Zapri 

Priporočilo namestitve


Dostopno takoj
Hiša Jasenka z direktnim dostopom na zasebno plažo v Nečujmu na otoku Šolti, je idealno mesto za dopust. Uživajte obkroženi z naravo in čudovitim pogl...
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od: 136 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Izberite najboljšo namestitev ob morju, ki jo nudi Necujam - otok Solta.

Necujam - otok Solta

Poiščite apartmaje nedaleč od plaže, ki jih nudi Necujam - otok Solta

V naši ponudi lahko poiščete apartmaje, ki se nahajajo le nekaj minut od plaže na destinaciji Necujam - otok Solta, da bi lahko uživali v šumu morja in borovega gozdička. Rezervirajte apartma v bližini ene izmed plaž, ki jih Necujam - otok Solta nudi, in podnevi uživajte v kopanju in sončenju, večer pa preživite na terasi opazujoč popoln sončni zahod.

Necujam - otok Solta nudi tudi ugodno namestitev ob morju

Za vaš popoln dopust smo se potrudili obogatiti ponudbo ugodnih apartmajev in hiš ob morju, ki jih nudi Necujam - otok Solta, da bi se lahko sprostili ob čudovitem pogledu in svežem morskem zraku. Pri nas lahko z rezervacijo namestitve ob morju prihranite več kot 25%.

Izberite luksuzno namestitev ob morju, ki jo nudi Necujam - otok Solta

Iz raznovrstne ponudbe, ki jo nudi Necujam - otok Solta, izberite moderno urejeno namestitev ob morju in se sprostite ob šumu morja in valov. Medtem ko se sproščate v luksuznem apartmaju in hiši ob morju v Necujam - otok Solta, poiščite svoje mesto na eni izmed plaž v bližini, osvežitev pa poiščite v čistem, modrem morju.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!