Namestitev ob morju Necujam - otok Solta

Namestitev ob obali Necujam - otok Solta

Namestitev ob morju Necujam - otok Solta – namestitev ob obali

Necujam - otok Solta je vaša izbira? Želite preživeti dopust v namestitvi ob morju? Izberite eno od namestitev ob obali iz naše ponudbe. Vas sprošča zvok morja, valov? Poiščite namestitev ob morju, ki vam bo polepšala dopust ob sproščujočih zvokih valov…

Čim prej rezervirajte svojo namestitev ob morju in zagotovite sebi in svojim bližnjim sanjski dopust. Izberite svojo namestitev ob morju Necujam - otok Solta z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte namestitev brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve


Dostopno takoj
Hiša Jasenka z direktnim dostopom na zasebno plažo v Nečujmu na otoku Šolti, je idealno mesto za dopust. Uživajte obkroženi z naravo in čudovitim pogl...
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od: 136 € na dan

Namestitev ob morju Marica Necujam - otok Solta

Stomorska - otok Solta 2,49 km od Necujam - otok Solta Oddaljenost od centra

Dostopno takoj
Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 50 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Izberite najboljšo namestitev ob morju, ki jo nudi Necujam - otok Solta.

Poiščite apartmaje nedaleč od plaže, ki jih nudi Necujam - otok Solta

V naši ponudi lahko poiščete apartmaje, ki se nahajajo le nekaj minut od plaže na destinaciji Necujam - otok Solta, da bi lahko uživali v šumu morja in borovega gozdička. Rezervirajte apartma v bližini ene izmed plaž, ki jih Necujam - otok Solta nudi, in podnevi uživajte v kopanju in sončenju, večer pa preživite na terasi opazujoč popoln sončni zahod.

Necujam - otok Solta nudi tudi ugodno namestitev ob morju

Za vaš popoln dopust smo se potrudili obogatiti ponudbo ugodnih apartmajev in hiš ob morju, ki jih nudi Necujam - otok Solta, da bi se lahko sprostili ob čudovitem pogledu in svežem morskem zraku. Pri nas lahko z rezervacijo namestitve ob morju prihranite več kot 25%.

Izberite luksuzno namestitev ob morju, ki jo nudi Necujam - otok Solta

Iz raznovrstne ponudbe, ki jo nudi Necujam - otok Solta, izberite moderno urejeno namestitev ob morju in se sprostite ob šumu morja in valov. Medtem ko se sproščate v luksuznem apartmaju in hiši ob morju v Necujam - otok Solta, poiščite svoje mesto na eni izmed plaž v bližini, osvežitev pa poiščite v čistem, modrem morju.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020