Namestitev ob morju Metajna - otok Pag

Namestitev ob obali Metajna - otok Pag

Namestitev ob morju Metajna - otok Pag – namestitev ob obali

Metajna - otok Pag je vaša izbira? Želite preživeti dopust v namestitvi ob morju? Izberite eno od namestitev ob obali iz naše ponudbe. Vas sprošča zvok morja, valov? Poiščite namestitev ob morju, ki vam bo polepšala dopust ob sproščujočih zvokih valov…

Čim prej rezervirajte svojo namestitev ob morju in zagotovite sebi in svojim bližnjim sanjski dopust. Izberite svojo namestitev ob morju Metajna - otok Pag z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte namestitev brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve


 10 m
Oddaljenost od morja
 400 m
Oddaljenost od centra
Free Internet Free Air conditioning Pet friendly
Dostopno takoj
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 54 € na dan

Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 93 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana! Izberite najboljšo namestitev ob morju, ki jo nudi Metajna - otok Pag.

Poiščite apartmaje nedaleč od plaže, ki jih nudi Metajna - otok Pag

V naši ponudi lahko poiščete apartmaje, ki se nahajajo le nekaj minut od plaže na destinaciji Metajna - otok Pag, da bi lahko uživali v šumu morja in borovega gozdička. Rezervirajte apartma v bližini ene izmed plaž, ki jih Metajna - otok Pag nudi, in podnevi uživajte v kopanju in sončenju, večer pa preživite na terasi opazujoč popoln sončni zahod.

Metajna - otok Pag nudi tudi ugodno namestitev ob morju

Za vaš popoln dopust smo se potrudili obogatiti ponudbo ugodnih apartmajev in hiš ob morju, ki jih nudi Metajna - otok Pag, da bi se lahko sprostili ob čudovitem pogledu in svežem morskem zraku. Pri nas lahko z rezervacijo namestitve ob morju prihranite več kot 25%.

Izberite luksuzno namestitev ob morju, ki jo nudi Metajna - otok Pag

Iz raznovrstne ponudbe, ki jo nudi Metajna - otok Pag, izberite moderno urejeno namestitev ob morju in se sprostite ob šumu morja in valov. Medtem ko se sproščate v luksuznem apartmaju in hiši ob morju v Metajna - otok Pag, poiščite svoje mesto na eni izmed plaž v bližini, osvežitev pa poiščite v čistem, modrem morju.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020