Ladje na Hrvaškem

Standard (zajednički wc)

Standardni brodovi su klasični motorni brodovi od drvene i čelične konstrukcije. Oni su prikladni za mlade ljude, grupe prijatelja ili obitelji, kao i za skupine s posebnim interesima u potrazi za pristupačnim krstarenjem na hrvatskoj obali. Kabine nemaju vlastiti WC/tuš, nego zajedničke koji su na raspolaganju svim putnicima na brodu. Kabine imaju krevete na kat (s minimalnim iznimke na pojedinim brodovima). Ne možemo jamčiti bračnim ili dva odvojena kreveta, ali ćemo zabilježiti u skladu s Vašim željama. Brodovi imaju sunčane palube gdje se možete opustiti, družiti, sunčati i uživati u prekrasnom krajoliku. Standard brodovi mogu primiti prosječno 20 putnika.

Superior brodovi (privatni tuš/wc)

Superior brodovi su najbolji izbor za sve one koji žele uživati u dodatnoj privatnosti i praktičnosti privatnog WC i tuša u kabini. U većini slučajeva Superior brodovi su veći i udobniji od naših standardnih brodova, a mogu primiti prosječno 30 putnika. Ovi brodovi su većinom bili standardni brodovi prije nego što su u potpunosti obnovljeni s novim kabinama, palubom i restoranom, privatnim wc-ima u kabinama te sveukupnom udobnošću. Kabine su uglavnom dvokrevetne s krevetima na kat (s nekim izuzecima) i uglavnom se nalaze iznad palube. Neki brodovi imaju dvije razine palube, glavna paluba i gornja paluba. Kabine ispod palube se nalaze u trupu broda. Većina brodova ima 3-4 trokrevetne kabine s bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i 1 krevetom na kat. Oni se ponekad koriste kao dvokrevetne kabine na zahtjev. Mi ih ne možemo garantirati, ali ćemo zabilježiti u skladu sa željama naših gostiju. Kabine i salon su potpuno klimatizirani.

Sva posteljina je osigurana kao i ručnici za osobnu uporabu. Obzirom da ručnici za plažu nisu osigurani, preporučujemo vam da ih ponesete sa sobom. Svi brodovi imaju potpuno opskrbljeni bar. Unošenje i konzumiranje vlastitog pića i alkohola na brodu nije dozvoljeno. Imat ćete dosta hladnog pića na brodu, a cijene su u prosjeku oko 2,50 € za vino/rakija i 2,00 € za pola litre piva ili vode. Lokalna i uvozna pića su također dostupna.

* klima je ograničena kad nema struje ili brod radi pomoću generatora. Nakon ponoći, klima-uređaj je podložan ograničenjima snage u nekim lukama.

Premium (privatni tuš/wc + klima)

Brodovi Premium kategorija su klasa iznad naših Superior brodova u pogledu prostora, udobnosti i luksuza. Oni su noviji u dizajnu s nešto većim kabinama koje imaju uglavnom 2 odvojena kreveta ili bračni krevet, međutim, neki još uvijek imaju krevete na kat. Svaka kabina ima vlastitu kupaonicu s tušem i WC-om. *Kabine su klimatizirane. Kabine se nalaze većinom ispod palube (u trupu broda) te obično imaju mali prozor, i iznad palube (na glavnoj ili gornjoj palubi). Brod može primiti u prosjeku 36 gostiju. Sunčana paluba je prostrana s ležaljkama i pruža mjesto za opuštanje i uživanje u nevjerojatnom prizoru. Sva posteljina i ručnici su uključeni u cijenu , međutim preporučujemo vam da ponesete ručnik za plažu za uporabu na palubi i plažama budući da ručnici za plažu neće biti osigurani.

Blagovaona/salon je klimatizirana, vrlo udobna i prostrana s potpuno opskrbljenim barom. Unošenje i konzumiranje vlastitog piće i alkohola na brodu nisu dozvoljeni. Imat ćete dosta hladnog pića na brodu, a cijene su u prosjeku oko 2,50 € za vino/rakija i 2,00 € za pola litre piva ili vode. Lokalna i uvozna pića su također dostupna.

Jela su visokog standarda, s kontinentalnim doručkom u jutarnjim satima (08:00 – 09:00) i trodjelnim ručkom. Tipičan dnevni jelovnik uključuje tjesteninu ili salatu kao predjelo, meso ili ribu za glavno jelo sa salatom ili povrćem te kolač ili voća za desert. Posebna poslastica na Premium brodovima je kapetanovu večera na jednoj od noći. Ovo je prilika da se uredite za večeru i družite sa svojim kolegama i posadom na brodu.

* klima je ograničena kad nema struje ili brod radi pomoću generatora. Nakon ponoći, klima-uređaj je podložan ograničenjima snage u nekim lukama.

Deluxe

Deluxe brodovi su najviši u klasi. Nude luksuz i udobnost. Svaka kabina je prostrana s kupaonicom te individualno kontroliranim klima uređajem*. Deluxe brodovi mogu smjestiti u prosjeku 36 osoba u dvokrevetnim i novo dizajniranim kabinama. Ovi brodovi su profinjeni, dostojanstveni i usmjereni na odrasle osobe, parove, zrele pojedince i skupine zrelih grupa koje putuju zajedno. Većina kabina temelji se na dvokrevetnoj bazi s dva odvojena kreveta ili bračnim krevetom. U nekim kabinama dva odvojena kreveta se mogu gurnuti zajedno čime se dobiva bračni krevet. Sva posteljina i ručnici su uključeni u cijenu, ali preporučujemo da donesete vlastite ručnike za plažu za uporabu na palubi i na plažama. Sunčana paluba ima puno više prostora nego naši Premium brodovi, s ležaljkama za sunčanje ili opuštanje uz dobru knjigu.

Naši Deluxe brodovi nude eleganciju i novost u dizajnu s velikim klimatiziranim salonima/blagovaonama s LCD televizorima i potpuno opskrbljenim barom. Jela su visokog standarda, sa kontinentalnim doručkom ujutro i obrok sa trodijelnim ručkom. Tipičan obrok uključuje tjesteninu ili salatu kao predjelo te meso ili ribu kao glavno jelo sa salatom ili povrćem. Posebna poslastica na Deluxe brodovima je kapetanova večera koja se održava na jednoj od večera krstarenja. Ovo je izvrsna prilika za upoznavanje kolega i posade na brodu.

* klima je ograničena kad nema struje ili brod radi pomoću generatora. Nakon ponoći, klima-uređaj je podložan ograničenjima snage u nekim lukama.

Premium Superior

Premium superior plovila nedavno su izgrađena mini deluxe plovila koja imaju sličnu udobnost, ali su manjih dimenzija - duljine od 38 do 41 m. Klimatizirane kabine veličine su od 8 do 14m kvadratnih sa bračnim krevetima ili dva odvojena kreveta, sušilom za kosu i sefom.Uključene usluge: buffet doručak, ručkovi s tri slijeda, kapetanova večera, voditelj putovanja na engleskom jeziku, tri razgledavanja, dnevna usluga u kabini, svježi set ručnika i posteljine sredinom tjedna, rukovanje prtljagom, maslinovo ulje i degustacija vina na brodu, čaj i kava i 1 litra vode dnevno.

Deluxe Superior

Deluxe superior nova je klasa najluksuznijih plovila na Jadranu izgrađenih od visokokvalitetnih materijala od punog drveta, stakla, mramora, nehrđajućeg čelika i slično. Najmanje dužine od 47 metara, novoizgrađeni ili obnovljeni nakon 2016. godine, s hidromasažnim kadama i prostranim, vrhunski dizajniranim, klimatiziranim kabinama s kupaonicom s bračnim ili odvojenim krevetima, veličine 15 do 20 metara. Kabine su opremljene ormarima, sefom, sušilom za kosu, toaletnim potrepštinama, ogrtačem, papučama itd. Uključene usluge: prijevoz do zračne luke, doručak na bazi švedskog stola i ručkovi s četiri slijeda, piće uz ručak, kapetanova večera uz živu glazbu, večera u tipičnom hrvatskom okruženju, razgledavanje znamenitosti , Voditelj putovanja, razne ulaznice, razne degustacije, boravišna pristojba i lučke pristojbe, rukovanje prtljagom, dnevna usluga čišćenja u kabini.

Boat charter Croatia

Boat charter Croatia, if you appreciate intimate sunny idylls and you wish to leave the destination planning, meal arrangements and Adriatic weather reports to professional skippers, captains, chefs and hostesses, while you discover well-known and less known nautical destinations.

NEED A CHARTER?
If you are interested in boat charter we kindly ask you to send us a request on the contact form »

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023