Kamnite hiše Tucepi

Tucepi nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev

Kamnite hiše Tucepi – avtentične kamnite hiše

Tucepi v ponudbi nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev. Bivanje v kamniti hiši je posebno doživetje, še posebej če je kamen prikazan kot pri stari gradnji, ki so jo uporabljali naši predniki. Lepota kamnitih hiš pričara del zgodovine, ki se skupaj z vrhunsko storitvijo spaja v odlično turistično kombinacijo, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljše kamnite hiše, ki jih nudi Tucepi. Poglejte podrobne opise kamnitih hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo kamnito hišo Tucepi z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte kamnito hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Kamnite hiše | Priporočilo namestitve Tucepi!


Dostopno takoj
Vila Strnj se nahaja v majhnem primorskem mestu na Makarski rivieri, Živogošću. Čeprav je Živogošće priljubljena turistična destinacija, s čudovitimi ...
Kapaciteta:
6 Osebe
Cena od: 420 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana

Kamnite hiše v centru mesta Tucepi

Občutite čare Mediterana z izbiro kamnite hiše v centru mesta Tucepi. Podajte se po ozkih ulicah in doživite pridih preteklosti. Na naši spletni strani lahko najdete raznovrstno izbiro kamnitih hiš v centru mesta Tucepi in rezervirate idealno kamnito počitniško hišo z družini in prijatelji.

Kamnite hiše s prekrasnim pogledom v Tucepi

Izberite kamnite hiše v mestu Tucepi, na kateri terasi lahko uživate v čudovitem pogledu in popolnih sončnih zahodih. Ponujamo vam raznovrstno ponudbo kamnitih hiš v Tucepi, da bi lahko uživali v dopustu z vašimi najdražjimi.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020