Kamnite hiše Sibenik

Sibenik nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev

Kamnite hiše Sibenik – avtentične kamnite hiše

Sibenik v ponudbi nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev. Bivanje v kamniti hiši je posebno doživetje, še posebej če je kamen prikazan kot pri stari gradnji, ki so jo uporabljali naši predniki. Lepota kamnitih hiš pričara del zgodovine, ki se skupaj z vrhunsko storitvijo spaja v odlično turistično kombinacijo, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljše kamnite hiše, ki jih nudi Sibenik. Poglejte podrobne opise kamnitih hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo kamnito hišo Sibenik z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte kamnito hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Kamnite hiše | Priporočilo namestitve Sibenik!


Dostopno takoj
The spacious apartment ,located in the heart of the old town in Šibenik, near the Cathedral of St.. James (by UNESCO). Part of the restored patrician ...
Kapaciteta:
3 Osebe
Cena od: 71 € na dan

Kapaciteta:
4 Osebe
Cena od: 71 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana

Kamnite hiše v centru mesta Sibenik

Občutite čare Mediterana z izbiro kamnite hiše v centru mesta Sibenik. Podajte se po ozkih ulicah in doživite pridih preteklosti. Na naši spletni strani lahko najdete raznovrstno izbiro kamnitih hiš v centru mesta Sibenik in rezervirate idealno kamnito počitniško hišo z družini in prijatelji.

Kamnite hiše s prekrasnim pogledom v Sibenik

Izberite kamnite hiše v mestu Sibenik, na kateri terasi lahko uživate v čudovitem pogledu in popolnih sončnih zahodih. Ponujamo vam raznovrstno ponudbo kamnitih hiš v Sibenik, da bi lahko uživali v dopustu z vašimi najdražjimi.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020