Kamnite hiše Nevidane - otok Pasman

Nevidane - otok Pasman nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev

Kamnite hiše Nevidane - otok Pasman – avtentične kamnite hiše

Nevidane - otok Pasman v ponudbi nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev. Bivanje v kamniti hiši je posebno doživetje, še posebej če je kamen prikazan kot pri stari gradnji, ki so jo uporabljali naši predniki. Lepota kamnitih hiš pričara del zgodovine, ki se skupaj z vrhunsko storitvijo spaja v odlično turistično kombinacijo, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljše kamnite hiše, ki jih nudi Nevidane - otok Pasman. Poglejte podrobne opise kamnitih hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo kamnito hišo Nevidane - otok Pasman z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte kamnito hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Kamnite hiše | Priporočilo namestitve Nevidane - otok Pasman!


Dostopno takoj
Zadnja rezervacija pred 14 dni
Kapaciteta:
5 Osebe
Cena od: 128 € na dan

Kamnite hiše v centru mesta Nevidane - otok Pasman

Občutite čare Mediterana z izbiro kamnite hiše v centru mesta Nevidane - otok Pasman. Podajte se po ozkih ulicah in doživite pridih preteklosti. Na naši spletni strani lahko najdete raznovrstno izbiro kamnitih hiš v centru mesta Nevidane - otok Pasman in rezervirate idealno kamnito počitniško hišo z družini in prijatelji.

Kamnite hiše s prekrasnim pogledom v Nevidane - otok Pasman

Izberite kamnite hiše v mestu Nevidane - otok Pasman, na kateri terasi lahko uživate v čudovitem pogledu in popolnih sončnih zahodih. Ponujamo vam raznovrstno ponudbo kamnitih hiš v Nevidane - otok Pasman, da bi lahko uživali v dopustu z vašimi najdražjimi.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020