Kamnite hiše Bogatić Prominski

Bogatić Prominski nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev

Kamnite hiše Bogatić Prominski – avtentične kamnite hiše

Bogatić Prominski v ponudbi nudi kamnite hiše kot prepoznavno avtentično namestitev. Bivanje v kamniti hiši je posebno doživetje, še posebej če je kamen prikazan kot pri stari gradnji, ki so jo uporabljali naši predniki. Lepota kamnitih hiš pričara del zgodovine, ki se skupaj z vrhunsko storitvijo spaja v odlično turistično kombinacijo, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše.

Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno najboljše kamnite hiše, ki jih nudi Bogatić Prominski. Poglejte podrobne opise kamnitih hiš, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo kamnito hišo Bogatić Prominski z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte kamnito hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Kamnite hiše | Priporočilo namestitve Bogatić Prominski!


Dostopno takoj
Vila Tihomir se nahaja v srcu Dalmacije, v majhnem mestu Bogatić Prominski, nedaleč od toka reke Krke. Modern interier, ki je skrbno vpeljan v kamnito...
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od: 301 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana

Kamnite hiše v centru mesta Bogatić Prominski

Občutite čare Mediterana z izbiro kamnite hiše v centru mesta Bogatić Prominski. Podajte se po ozkih ulicah in doživite pridih preteklosti. Na naši spletni strani lahko najdete raznovrstno izbiro kamnitih hiš v centru mesta Bogatić Prominski in rezervirate idealno kamnito počitniško hišo z družini in prijatelji.

Kamnite hiše s prekrasnim pogledom v Bogatić Prominski

Izberite kamnite hiše v mestu Bogatić Prominski, na kateri terasi lahko uživate v čudovitem pogledu in popolnih sončnih zahodih. Ponujamo vam raznovrstno ponudbo kamnitih hiš v Bogatić Prominski, da bi lahko uživali v dopustu z vašimi najdražjimi.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020