Hiše na samem Zirje - otok Zirje

Zirje - otok Zirje robinzon hiše

Hiše na samem Zirje - otok Zirje – robinzon hiše

Zirje - otok Zirje v ponudbi nudi robinzon hiše, hiše na samem. Za vse tiste, ki imajo radi izolacijo in naravo, je robinzonska namestitev idealna izbira. Robinzonske hiše se nahajajo v glavnem v prekrasnih skritih zalivih. Z Adriagate.com poiščite hitro in enostavno robinzonske hiše na samem, ki jih nudi Zirje - otok Zirje.

Poglejte podrobne opise hiš na samem, slike, video zapise in ocene gostov, ki so tod letovali. Izberite svojo hišo na samem Zirje - otok Zirje z Adriagate Loyalty programom in pridobite pravico na darilni bon v znesku 150€. Rezervirajte robinzon hišo brez dodatnih stroškov, z jamstvom povračila denarja in plačila po odhodu.

Priporočilo namestitve Zirje - otok Zirje! Velika izbira hiš v samoti


Dostopno takoj
Apartma se nahaja v robinzonski hiši na otoku Žirju (Šibenski arhipelag), direktno na obali morja, najem pa je možen skozi vse leto. Dostopen je z avt...
Kapaciteta:
8 Osebe
Cena od: 185 € na dan

Poglejte kaj se je v zadnjih gostje rezervirana

Zirje - otok Zirje ima hiše na samem v skritih zalivih

Naši gosti iščejo beg pred mestnim vrvežem in stresom, zato smo za njih obogatili ponudbo hiš na samem v mestu Zirje - otok Zirje, ki se nahajajo v skritih zalivih. Uživajte v zasebnosti in občutite dopust na drugačen način v eni izmed hiš na samem, ki jih nudi Zirje - otok Zirje.

Romantični dopust v hiši na samem v mestu Zirje - otok Zirje

Če želite preživeti miren in romantičen dopust, daleč stran od mestnega vrveža in vsakodnevnega stresa, lahko pri nas najdete majhne hiške na samem, ki se nahajajo v mestu Zirje - otok Zirje. Izkoristite svojo zasebnost v takšni namestitvi in doživite življenje in dopust na poseben, drugačen način v hiši na samem v Zirje - otok Zirje.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020